Bagatin Makeover Bagatin Makeover
Viktorija Radoš

Viktorija Radoš

Viktorija Radoš

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Posljednjih 20 godina se nisam bez srama okupala u moru i prošetala plažom. Potajno sam se nadala dobrom rezultatu ali ovako nešto nisam mogla ni sanjati. Napokon sam vratila svoju izgubljenu ženstvenost.“

Slavonski Brod, 45 godina – majka petorice sinova

Viktorija dolazi iz Slavonskog Broda i majka je petorice sinova. Zbog opuštenih grudi i kapaka te problema sa zubima već dugi niz godina ne osjeća se ženstveno.

Prvi korak ka novom tijelu bila je vrlo uspješna operacija podizanja i povećanja grudi uz anatomske silikonske implantante pod stručnim vodstvom dr. Dinka Bagatina, specijalista opće i plastične kirurgije. Povećanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled ili postiže veći volumen grudi te jedan je od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin.

Slijedeći korak prema savršenom izgledu bilo je podizanje kapaka. S godinama koža gubi svoju elastičnost, posebno na području kapaka jer je tu najtanja. Problem je bio i funkcionalne prirode, jer je djelomično zatvarao vidno polje. Zahvat je izveo naš dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije, i riješio Viktoriju spuštenog, umornog i ljutitog izgleda.

Za potpunu transformaciju Viktoriji je napravljena i rekonstrukcija dentalne slike. Stara protetika je uklonjena uz vodstvo dr. Mirne Munitić, specijalistice stomatološke protetike. U stvaranju novog „hollywoodskog osmijeha“ korištene su titanske prečke i implantanti presvučeni najmodernijim i estetski vrhunskih kompozitnim materijalom, uz pomoć zubnog tehničara i stručnjaka Igora Kesera, vlasnik poznatog Dental studija za zubnu protetiku.

Nakon potpunog oporavka, Viktorija ima novi izgled, vratila je izgubljenu ženstvenost i ove godine može ponosno prošetati plažom.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

143.200 kn / 19.005,91 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Nataša Hrga

Nataša Hrga

Nataša Hrga

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Moje tijelo je nakon dvije trudnoće potpuno izgubilo formu i čvrstoću. Najveći problem mi je predstavljao moj trbuh koji se već nakon prve trudnoće sasvim deformirao. Godinama sam maštala o ravnom trbuhu kojeg ću moći pokazivati bez srama i želja mi se ostvarila nakon 13 godina. Presretna sam!“

Bjelovar, 39 godina - majka dvoje djece

Nataša dolazi iz Bjelovara, ima 39 godina i majka je dvoje djece. Nakon dvije trudnoće, koža na Natašinom trbuhu izgubila je čvrstoću i elastičnost. Prehranom i vježbanjem nije uspjela vratiti početnu kilažu i učvrstiti trbuh. Prva stanica transformacije bila je Liposukcija trbušne stjenke, bokova i leđa kako bi se uklonio višak kože i masnog tkiva s ciljem da se ostvari željena nova figura.

Operaciju je izveo naš doktor Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije. Liposukcija je jedan od najpopularnijih i najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji. Liposukcijom se može smanjiti i preoblikovati određeni dio tijela. Ovo je vrlo uspješna metoda jer se pomoću nje odstranjuje suvišno masno tkivo iz tijela zajedno sa stanicama u kojima se mast taloži.

Nataša je poželjela i ljepši osmijeh, a mi smo joj ispunili tu želju. Problem je bio u devitaliziranim jedinicama. Keramičkim krunicama naša dr.med.dent. Mirna Munitić uz pomoć Keser dental studija  vratila je lijep i prirodan osmijeh na Natašino lice.

Zadnja stanica njenog makeovera bio je paket tretmana Zerona hladnim laserom koji efektivno uklanja masno tkivo, uklanja celulit i zateže kožu bez negativnih nuspojava. Mnogobrojna istraživanja dokazala su efektivnost neinvazivne procedure Zerona lasera na preoblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA i za reduciranje masnih stanica, kao i za reduciranje celulita. Nova figura postaje stvarnost uz ovaj tretman.

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

40.500 kn / 5.375,27 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Jelena Begić

Jelena Begić

Jelena Begić

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Od školskih dana mučio me manjak samopouzdanja uzrokovan prevelikim nosom i premalim usnicama. Lice mi je predstavljalo veliki problem kod upoznavanja novih ljudi. Promjena koju ste mi omogućili poboljšala je  kvalitetu mog života, postala sam samopouzdana osoba koja uživa u svome izgledu!“

Križevci, 24 godine - studentica

Jelena ima 23 godine i od mlađih dana vodi bitku s vlastitim izgledom i manjkom samopouzdanja. Najviše joj je smetala asimetrija lica, preveliki nos i tanke usnice. Prvi korak transformacije bila je kirurška korekcija nosa koju je izveo dr. Tomica Bagatin, renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije.

Tokom ovog zahvata koristila se otvorena metoda koja dopušta kirurgu da ima izravan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa te je time omogućena bolja preciznost i naravno rezultat. Sama operacija trajala je 3 sata, a Rinoplastika ili kirurška korekcija nosa jedan je od najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji.

Sedam dana nakon operacije Jelena je vidjela svoj novi izgled kojim je bila oduševljena. Drugi korak Jelenine transformacije bilo je povećanje usnica dermalnim hijaluronskim filerima. Povećanje usana uglavnom se svodi na injekcijsku aplikaciju određenog preparata, čime se postiže veći volumen usnica, ili se istaknu određena mjesta i naglasi crvenilo.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

19.800 kn / 2.627,91 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Ines Fot

Ines Fot

Ines Fot

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Već u nižim razredima osnovne škole doživjela sam neugodnosti zbog svog izgleda. Oduvijek sam bila nezadovoljna svojim nosom koji je bio grbav i velik, te svojim ušima koje su stršale. Nikada nisam voljela svoj izgled. Korekcije koje sam napravila su mi olakšale život, ne bježim od drugih ljudi, ne skrivam se. Konačno sam sretna osoba!“

Kučan Marof, 20 godina - studentica

Ines ima 20 godina i oduvijek je bila nezadovoljna svojim nosom i ušima. Kroz djetinjstvo druga djeca su je zadirkivala zbog njenog izgleda što je ostavilo duboki trag na njezinom samopouzdanju. Odlučila je ružne riječi i nezadovoljstvo ostaviti iza sebe i napraviti korekcije koje će joj promijeniti život.

Ines je u jednom danu napravila dvije operacije koje je izveo dr.Tomica Bagatin, renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije. Prva korekcija bila je kirurška operacija nosa, Sama estetska i/ili funkcionalna operacija nosa traje 2 do 4 sata. U Poliklinici Bagatin koristi se „otvorena metoda“ za korekciju nosa zato jer ovaj pristup daje kirurgu direktan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa.

Ovaj pristup omogućuje daleko bolju preciznost, poboljšava rezultate i zadovoljstvo naših pacijenata. Također daje priliku za najbolje rezultate bilo kod manjih ili većih korekcija nosa. Idući korak bila je korekcija odstojećih uši (blefaroplastika). Korekcija ušiju uspješan je estetski zahvat koji trajno rješava “klempavost”.

Više je metoda rješavanja tog problema i uglavnom se do hrskavice, čiji položaj treba ispraviti, dolazi rezovima iza uške. Hrskavica se modelira, višak prema potrebi odstrani, koža reducira i uške fiksiraju u normalni položaj. Kako bi uskladili odnos nosa, usnica i brade, Ines smo korigirali bradu dermalnim hijaluronskim filerima kako bi se dobila savršena simetrija donjeg dijela lica.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

33.800 kn / 4.486,03 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Ankica Asanović

Ankica Asanović

Ankica Asanović

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Dugih 11 godina mučile su me posljedice trudnoće. Grudi i trbuh nikad se nisu vratili u prvobitno stanje, a osjećaj da to tijelo ne pripada meni bio je grozan. Nakon transformacije ponovo se osjećam sretno, samouvjereno i privlačno. Dani prekrivanja i srama na plaži su za mene prošlost!”

Solin, 33 godine - udana i majka dvoje djece

Ankica dolazi iz Solina, majka dvoje djece i već 11 godina nije zadovoljna svojim izgledom, a posebno trbuhom i grudima.

Prvi korak transformacije bile su dvije operacije: VASERlipo liposukcija i abdominoplastika koje je izveo dr.Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije, a kojima se uklonio višak neželjenih masnih nakupina i kože na leđima, bokovima i trbuhu.

Liposukcija je jedan od najpopularnijih i najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji.  Ovo je vrlo uspješna metoda jer se pomoću nje odstranjuje suvišno masno tkivo iz tijela zajedno sa stanicama u kojima se mast taloži.

Abdominoplastika – zatezanje trbuha ili „tummy tuck“ kirurški je zahvat uklanjanja viška kože koji ženama često predstavlja estetski i psihološki problem. Cilj operacije je redukcija masnog tkiva na trbuhu i formiranje estetski prihvatljivog izgleda – ravnije i napetije trbušne stijenke.

Drugi korak bila je operacija podizanja i povećanja grudi silikonskim implantatima koju je također izveo dr.Dinko Bagatin.

Povećanje i podizanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled i postiže veći volumen grudi te je jedan od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin.

Posljednji korak ove sretne transformacije bilo je izbjeljivanje zubi Zoom metodom kojom je Ankica dobila zanosan i blistavo bijel osmijeh. Zoom WhiteSpeed izbjeljivanje zubi predstavlja najtraženiji i najpoznatiji sustav za izbjeljivanje zubi u SAD-u. Zoom WhiteSpeed je inovativan i učinkovit profesionalni sustav izbjeljivanja zubi od američkog proizvođača Philips koji koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

63.200 kn / 8.388,08 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Marina Rubin

Marina Rubin

Marina Rubin

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Trebalo mi je puno hrabrosti da se javim, ali sam pomislila sada ili nikada! Imala sam velikih poteškoća s disanjem na nos, ali naravno i s izgledom koji me mučio od srednjoškolskih dana. Doživjela sam puno žalosnih i neugodnih trenutaka u životu što je utjecalo na moje samopouzdanje. Moja transformacija je nešto najljepše što mi se dogodilo i moja životna želja je ostvarena. Beskrajno vam hvala!”

Dunjkovec, 36 godina - udana i majka troje djece

Marina dolazi iz Dunjkovca, malog sela pored Čakovca i ima 36 godina. Oduvijek je imala poteškoća s disanjem na nos te s izgledom samog nosa. Također spuštene grudi nakon tri trudnoće  stvarale su manjak samopouzdanja i osjećaj nezadovoljstva. Želja za promjenom bila je jača od straha.

Marinina transformacija započela je kirurškom korekcijom nosa koju je izveo dr. Tomica Bagatin, renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije.

Tokom ovog zahvata koristila se otvorena metoda koja dopušta kirurgu da ima izravan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa te je time omogućena bolja preciznost i naravno rezultat. Sama operacija trajala je 3 sata, a Rinoplastika ili kirurška korekcija nosa jedan je od najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji.

Sedam dana nakon zahvata i vađenja silikonskih pločica i tampona Marina je prvi puta vidjela svoj novi nos s kojim je bila oduševljena.

Drugi korak bila je operacija podizanja i povećanja grudi koju je izveo dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije.

Povećanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled ili postiže veći volumen grudi te jedan je od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin. Izvodi se ugradnjom implantata koji su dizajnirani tako da povećavaju male, nerazvijene grudi ili pak poslije dojenja da bi vratili i povećali volumen grudi.

Izbor prave veličine implantata najvažnija je zajednička odluka pacijenta i kirurga.

Posljednji korak u Marininoj transformaciji bio tretman oblikovanja tijela. Zbog tvrdokornih masnih naslaga na području nogu, Marina je odradila paket Zerona tretmana hladnim laserom koji joj je pomogao u gubitku 10 kilograma.

Zerona je hladni laser koji radi poru na masnoj stanici kroz koju sama stanica ispušta toksine i ostale štetne tvari kojima se hrani, a na taj način ih puno lakše resorbiramo iz vlastitog tijela.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

48.600 kn / 6.450,33 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Slavica Lučić

Slavica Lučić

Slavica Lučić

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Izrazito sam bila nezadovoljna svojim izgledom. Smršavila sam 30 kilograma nakon trudnoće, ali višak kože i masno tkivo na trbuhu bili su moja noćna mora. Uvijek sam se zamišljala u uskoj haljini i na plaži bez srama i pokrivanja. Moj san se konačno i ostvario! Riječima vam ne mogu opisati sreću i zadovoljstvo koje osjećam. Ja sam nova i sretnija osoba!”

Zagreb, 33 godine - udana i majka dvoje djece

Slavica dolazi iz Zagreba, majka dvojice sinova i ima 33 godine.

Naglo je izgubila 30 kilograma, a višak masnih naslaga na njenom trbuhu i bokovima bio je najveći problem.

Njezina velika transformacija započela je abdominoplastikom i VASER Lipo ultrazvučnom liposukcijom koju je izveo dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije.

Abdominoplastika je zahtjevna operacija u trajanju od 5 sati, ali nakon koje su rezultati dugoročni i vidljivi.

Slavica je također odlučila promijeniti izgled svojih grudi koje su zbog velikog gubitka težine bile spuštene i bez volumena. Podizanje i povećanje grudi anatomskim implantatima izveo je također dr. Dinko Bagatin.

Slavica je dobila prirodan izgled grudi kakav je imala prije trudnoće i gubitka suvišnih kilograma.

Posljednja stanica ekstremnog makeovera bila je kirurška korekcija nosa ili rinoplastika.  Zahvat je izveo dr. Tomica Bagatin renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije.

Slavici se nikada nije sviđala dužina i nepravilnost njezinog nosa. Operacija se izvodi u općoj anesteziji prilikom koje pacijent spava. Tokom ovog zahvata koristila se otvorena metoda koja dopušta kirurgu da ima izravan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa te je time omogućena bolja preciznost i naravno rezultati.

Nakon relativno kratkog oporavka od 14 dana Slavica se mogla pohvaliti ljepšim izgledom nosa.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

85.600 kn / 11.361,07 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Branka Pupovac

Branka Pupovac

Branka Pupovac

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Na sebi sam oduvijek htjela promijeniti grudi koje su me sputavale u mnogočemu jer su bile prevelike. Godinama sam u glavi imala viziju svog idealnog tijela o kojem sam samo maštala. Sada nakon moje velike promjene konačno sam zadovoljna svojim izgledom i osjećam se kao nova osoba. Prije sam sanjala o tome da mogu kupiti bilo koju haljinu u dućanu, a sada je to stvarnost!”

Zagreb, 30 godina, majka jednog sina

Branka Pupovac dolazi iz Zagreba i ima 30 godina. Majka je malog dječaka od 3 godine.

Njezina najveća želja oduvijek je bila smanjenje grudi koje su joj od pubertetskih dana stvarale probleme i ograničavale je u puno stvari.

Branka se prijavila na Makeover Nove tv kako bi promijenila svoj život i osjećala se bolje u vlastitoj koži. Prvi korak bila je operacija smanjenja i podizanja grudi koju je izveo dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije.

Operacija smanjenja grudi ili redukcijska mamoplastika operativni je zahvat kojim se uklonila veća količina tkiva u grudima. Branka je zbog velikih grudi često trpila  bolove u vratu i leđima i nije se mogla baviti sportom.

Na listi Brankinih želja bio je i lijep osmijeh. Branka ima zdrave zube, ali s godinama su izgubili sjaj i bijelinu koju smo vratili najnovijom metodom izbjeljivanja Zoom by Philips.

Posljednji Brankim problem bila je pojačana dlakavost na licu kao i ožiljci od akni po vratu i licu.

Diodnim laserom napravljeno je 5 tretmana uklanjanja dlačica te isto toliko tretmana uklanjanja akni.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

33.600 kn / 4.459,49 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Mirta Grabić

Mirta Grabić

Mirta Grabić

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Cijeli život imam problem s ušima koje su mi u djetinjstvu stvarale velike prepreke da se uklopim u sredinu. S godinama zubi su se pokvarili, a koža na trbuhu nakon trudnoće nikad se nije vratila u prvobitno stanje. Kako sam starija tako mi moje mane i nedostaci još više smetaju zbog kojih sam se upravo i prijavila na ovaj makeover! Nakon svega, osjećaj je fantastičan! Presretna sam zbog promjena, a najdraže od svega mi je što mogu obući sve što poželim i nositi podignutu kosu bez imalo srama.”

Osijek, 38 - majka sina tinejdžera

Mirta Grabić dolazi iz Osijeka i ima 38 godina. Ima sina tinejdžera i radi kao prodavačica u jednoj trgovini prehrambenih proizvoda.

Mirta cijeli život ima manjak samopouzdanja zbog odstojećih ušiju koje su joj predstavljale problem u djetinjstvu i nisu joj dopuštale da se uklopi u sredinu.

Prva operacija koju joj je izveo naš doktor Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije je korekcija ušiju. Ova operacija se izvodi modeliranjem hrskavice uha te priljubljivanjem ušne školjke glavi. Zahvat traje oko 30 minuta do jednog sata, a može se izvesti u lokalnoj ili općoj anesteziji. Operativni rez je teško vidljiv jer se nalazi u naboru između uha i glave.

Također, Mirtu su uz uši mučili i problemi sa zdravljem zubi, ali i višak masnoće na području trbuha.

Na sljedećem dolasku u Polikliniku Bagatin Mirti je dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije napravio VASERlipo ultrazvučnu liposukciju na području trbuha.

Posebnost koju pruža VASER Lipo ultrazvučna liposukcija je u tome što tijekom rada ultrazvuka dolazi isključivo i samo do ravnomjernog razbijanja (emulzifikacije) masnih stanica, a krvne žile, kapilare, živci i kolagen u tkivu ostaju netaknuti.

Upravo zbog toga postoperativna trauma, bol, podljevi i masnice, kao i ostale moguće komplikacije neusporedivo su manje u odnosu na one kakve obično donosi klasična, mehanička liposukcija. Povlačenje kože i njeno prilagođavanje novoj konturi mišića također je znatno brže i kvalitetnije.

Na posljednjim dolascima Mirta je dobila potpuno novi osmijeh. Izbijeljeni su joj zubi uz pomoć Zoom metode (Philips) te je dobila nove keramičke krunice koje su u potpunosti promijenile njen izgled zubi. Za Mirtin osmijeh pobrinuo se dentalni laboratorij Keser Dental Studio, partner naše Poliklinike.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

99.100 kn / 13.152,83 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci