Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Marina Rubin

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Trebalo mi je puno hrabrosti da se javim, ali sam pomislila sada ili nikada! Imala sam velikih poteškoća s disanjem na nos, ali naravno i s izgledom koji me mučio od srednjoškolskih dana. Doživjela sam puno žalosnih i neugodnih trenutaka u životu što je utjecalo na moje samopouzdanje. Moja transformacija je nešto najljepše što mi se dogodilo i moja životna želja je ostvarena. Beskrajno vam hvala!”

Dunjkovec, 36 godina - udana i majka troje djece

Marina dolazi iz Dunjkovca, malog sela pored Čakovca i ima 36 godina. Oduvijek je imala poteškoća s disanjem na nos te s izgledom samog nosa. Također spuštene grudi nakon tri trudnoće  stvarale su manjak samopouzdanja i osjećaj nezadovoljstva. Želja za promjenom bila je jača od straha.

Marinina transformacija započela je kirurškom korekcijom nosa koju je izveo dr. Tomica Bagatin, renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije.

Tokom ovog zahvata koristila se otvorena metoda koja dopušta kirurgu da ima izravan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa te je time omogućena bolja preciznost i naravno rezultat. Sama operacija trajala je 3 sata, a Rinoplastika ili kirurška korekcija nosa jedan je od najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji.

Sedam dana nakon zahvata i vađenja silikonskih pločica i tampona Marina je prvi puta vidjela svoj novi nos s kojim je bila oduševljena.

Drugi korak bila je operacija podizanja i povećanja grudi koju je izveo dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije.

Povećanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled ili postiže veći volumen grudi te jedan je od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin. Izvodi se ugradnjom implantata koji su dizajnirani tako da povećavaju male, nerazvijene grudi ili pak poslije dojenja da bi vratili i povećali volumen grudi.

Izbor prave veličine implantata najvažnija je zajednička odluka pacijenta i kirurga.

Posljednji korak u Marininoj transformaciji bio tretman oblikovanja tijela. Zbog tvrdokornih masnih naslaga na području nogu, Marina je odradila paket Zerona tretmana hladnim laserom koji joj je pomogao u gubitku 10 kilograma.

Zerona je hladni laser koji radi poru na masnoj stanici kroz koju sama stanica ispušta toksine i ostale štetne tvari kojima se hrani, a na taj način ih puno lakše resorbiramo iz vlastitog tijela.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

48.600 kn / 6.450,33 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci