Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Jelena Begić

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Od školskih dana mučio me manjak samopouzdanja uzrokovan prevelikim nosom i premalim usnicama. Lice mi je predstavljalo veliki problem kod upoznavanja novih ljudi. Promjena koju ste mi omogućili poboljšala je  kvalitetu mog života, postala sam samopouzdana osoba koja uživa u svome izgledu!“

Križevci, 24 godine - studentica

Jelena ima 23 godine i od mlađih dana vodi bitku s vlastitim izgledom i manjkom samopouzdanja. Najviše joj je smetala asimetrija lica, preveliki nos i tanke usnice. Prvi korak transformacije bila je kirurška korekcija nosa koju je izveo dr. Tomica Bagatin, renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije.

Tokom ovog zahvata koristila se otvorena metoda koja dopušta kirurgu da ima izravan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa te je time omogućena bolja preciznost i naravno rezultat. Sama operacija trajala je 3 sata, a Rinoplastika ili kirurška korekcija nosa jedan je od najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji.

Sedam dana nakon operacije Jelena je vidjela svoj novi izgled kojim je bila oduševljena. Drugi korak Jelenine transformacije bilo je povećanje usnica dermalnim hijaluronskim filerima. Povećanje usana uglavnom se svodi na injekcijsku aplikaciju određenog preparata, čime se postiže veći volumen usnica, ili se istaknu određena mjesta i naglasi crvenilo.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

19.800 kn / 2.627,91 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci