Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Nataša Hrga

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Moje tijelo je nakon dvije trudnoće potpuno izgubilo formu i čvrstoću. Najveći problem mi je predstavljao moj trbuh koji se već nakon prve trudnoće sasvim deformirao. Godinama sam maštala o ravnom trbuhu kojeg ću moći pokazivati bez srama i želja mi se ostvarila nakon 13 godina. Presretna sam!“

Bjelovar, 39 godina - majka dvoje djece

Nataša dolazi iz Bjelovara, ima 39 godina i majka je dvoje djece. Nakon dvije trudnoće, koža na Natašinom trbuhu izgubila je čvrstoću i elastičnost. Prehranom i vježbanjem nije uspjela vratiti početnu kilažu i učvrstiti trbuh. Prva stanica transformacije bila je Liposukcija trbušne stjenke, bokova i leđa kako bi se uklonio višak kože i masnog tkiva s ciljem da se ostvari željena nova figura.

Operaciju je izveo naš doktor Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije. Liposukcija je jedan od najpopularnijih i najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji. Liposukcijom se može smanjiti i preoblikovati određeni dio tijela. Ovo je vrlo uspješna metoda jer se pomoću nje odstranjuje suvišno masno tkivo iz tijela zajedno sa stanicama u kojima se mast taloži.

Nataša je poželjela i ljepši osmijeh, a mi smo joj ispunili tu želju. Problem je bio u devitaliziranim jedinicama. Keramičkim krunicama naša dr.med.dent. Mirna Munitić uz pomoć Keser dental studija  vratila je lijep i prirodan osmijeh na Natašino lice.

Zadnja stanica njenog makeovera bio je paket tretmana Zerona hladnim laserom koji efektivno uklanja masno tkivo, uklanja celulit i zateže kožu bez negativnih nuspojava. Mnogobrojna istraživanja dokazala su efektivnost neinvazivne procedure Zerona lasera na preoblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA i za reduciranje masnih stanica, kao i za reduciranje celulita. Nova figura postaje stvarnost uz ovaj tretman.

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

40.500 kn / 5.375,27 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci