Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Viktorija Radoš

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Posljednjih 20 godina se nisam bez srama okupala u moru i prošetala plažom. Potajno sam se nadala dobrom rezultatu ali ovako nešto nisam mogla ni sanjati. Napokon sam vratila svoju izgubljenu ženstvenost.“

Slavonski Brod, 45 godina – majka petorice sinova

Viktorija dolazi iz Slavonskog Broda i majka je petorice sinova. Zbog opuštenih grudi i kapaka te problema sa zubima već dugi niz godina ne osjeća se ženstveno.

Prvi korak ka novom tijelu bila je vrlo uspješna operacija podizanja i povećanja grudi uz anatomske silikonske implantante pod stručnim vodstvom dr. Dinka Bagatina, specijalista opće i plastične kirurgije. Povećanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled ili postiže veći volumen grudi te jedan je od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin.

Slijedeći korak prema savršenom izgledu bilo je podizanje kapaka. S godinama koža gubi svoju elastičnost, posebno na području kapaka jer je tu najtanja. Problem je bio i funkcionalne prirode, jer je djelomično zatvarao vidno polje. Zahvat je izveo naš dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije, i riješio Viktoriju spuštenog, umornog i ljutitog izgleda.

Za potpunu transformaciju Viktoriji je napravljena i rekonstrukcija dentalne slike. Stara protetika je uklonjena uz vodstvo dr. Mirne Munitić, specijalistice stomatološke protetike. U stvaranju novog „hollywoodskog osmijeha“ korištene su titanske prečke i implantanti presvučeni najmodernijim i estetski vrhunskih kompozitnim materijalom, uz pomoć zubnog tehničara i stručnjaka Igora Kesera, vlasnik poznatog Dental studija za zubnu protetiku.

Nakon potpunog oporavka, Viktorija ima novi izgled, vratila je izgubljenu ženstvenost i ove godine može ponosno prošetati plažom.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

143.200 kn / 19.005,91 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci