Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Branka Pupovac

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Na sebi sam oduvijek htjela promijeniti grudi koje su me sputavale u mnogočemu jer su bile prevelike. Godinama sam u glavi imala viziju svog idealnog tijela o kojem sam samo maštala. Sada nakon moje velike promjene konačno sam zadovoljna svojim izgledom i osjećam se kao nova osoba. Prije sam sanjala o tome da mogu kupiti bilo koju haljinu u dućanu, a sada je to stvarnost!”

Zagreb, 30 godina, majka jednog sina

Branka Pupovac dolazi iz Zagreba i ima 30 godina. Majka je malog dječaka od 3 godine.

Njezina najveća želja oduvijek je bila smanjenje grudi koje su joj od pubertetskih dana stvarale probleme i ograničavale je u puno stvari.

Branka se prijavila na Makeover Nove tv kako bi promijenila svoj život i osjećala se bolje u vlastitoj koži. Prvi korak bila je operacija smanjenja i podizanja grudi koju je izveo dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije.

Operacija smanjenja grudi ili redukcijska mamoplastika operativni je zahvat kojim se uklonila veća količina tkiva u grudima. Branka je zbog velikih grudi često trpila  bolove u vratu i leđima i nije se mogla baviti sportom.

Na listi Brankinih želja bio je i lijep osmijeh. Branka ima zdrave zube, ali s godinama su izgubili sjaj i bijelinu koju smo vratili najnovijom metodom izbjeljivanja Zoom by Philips.

Posljednji Brankim problem bila je pojačana dlakavost na licu kao i ožiljci od akni po vratu i licu.

Diodnim laserom napravljeno je 5 tretmana uklanjanja dlačica te isto toliko tretmana uklanjanja akni.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

33.600 kn / 4.459,49 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci