Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Mirta Grabić

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Cijeli život imam problem s ušima koje su mi u djetinjstvu stvarale velike prepreke da se uklopim u sredinu. S godinama zubi su se pokvarili, a koža na trbuhu nakon trudnoće nikad se nije vratila u prvobitno stanje. Kako sam starija tako mi moje mane i nedostaci još više smetaju zbog kojih sam se upravo i prijavila na ovaj makeover! Nakon svega, osjećaj je fantastičan! Presretna sam zbog promjena, a najdraže od svega mi je što mogu obući sve što poželim i nositi podignutu kosu bez imalo srama.”

Osijek, 38 - majka sina tinejdžera

Mirta Grabić dolazi iz Osijeka i ima 38 godina. Ima sina tinejdžera i radi kao prodavačica u jednoj trgovini prehrambenih proizvoda.

Mirta cijeli život ima manjak samopouzdanja zbog odstojećih ušiju koje su joj predstavljale problem u djetinjstvu i nisu joj dopuštale da se uklopi u sredinu.

Prva operacija koju joj je izveo naš doktor Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije je korekcija ušiju. Ova operacija se izvodi modeliranjem hrskavice uha te priljubljivanjem ušne školjke glavi. Zahvat traje oko 30 minuta do jednog sata, a može se izvesti u lokalnoj ili općoj anesteziji. Operativni rez je teško vidljiv jer se nalazi u naboru između uha i glave.

Također, Mirtu su uz uši mučili i problemi sa zdravljem zubi, ali i višak masnoće na području trbuha.

Na sljedećem dolasku u Polikliniku Bagatin Mirti je dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije napravio VASERlipo ultrazvučnu liposukciju na području trbuha.

Posebnost koju pruža VASER Lipo ultrazvučna liposukcija je u tome što tijekom rada ultrazvuka dolazi isključivo i samo do ravnomjernog razbijanja (emulzifikacije) masnih stanica, a krvne žile, kapilare, živci i kolagen u tkivu ostaju netaknuti.

Upravo zbog toga postoperativna trauma, bol, podljevi i masnice, kao i ostale moguće komplikacije neusporedivo su manje u odnosu na one kakve obično donosi klasična, mehanička liposukcija. Povlačenje kože i njeno prilagođavanje novoj konturi mišića također je znatno brže i kvalitetnije.

Na posljednjim dolascima Mirta je dobila potpuno novi osmijeh. Izbijeljeni su joj zubi uz pomoć Zoom metode (Philips) te je dobila nove keramičke krunice koje su u potpunosti promijenile njen izgled zubi. Za Mirtin osmijeh pobrinuo se dentalni laboratorij Keser Dental Studio, partner naše Poliklinike.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

99.100 kn / 13.152,83 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci