Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Ines Fot

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Već u nižim razredima osnovne škole doživjela sam neugodnosti zbog svog izgleda. Oduvijek sam bila nezadovoljna svojim nosom koji je bio grbav i velik, te svojim ušima koje su stršale. Nikada nisam voljela svoj izgled. Korekcije koje sam napravila su mi olakšale život, ne bježim od drugih ljudi, ne skrivam se. Konačno sam sretna osoba!“

Kučan Marof, 20 godina - studentica

Ines ima 20 godina i oduvijek je bila nezadovoljna svojim nosom i ušima. Kroz djetinjstvo druga djeca su je zadirkivala zbog njenog izgleda što je ostavilo duboki trag na njezinom samopouzdanju. Odlučila je ružne riječi i nezadovoljstvo ostaviti iza sebe i napraviti korekcije koje će joj promijeniti život.

Ines je u jednom danu napravila dvije operacije koje je izveo dr.Tomica Bagatin, renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije. Prva korekcija bila je kirurška operacija nosa, Sama estetska i/ili funkcionalna operacija nosa traje 2 do 4 sata. U Poliklinici Bagatin koristi se „otvorena metoda“ za korekciju nosa zato jer ovaj pristup daje kirurgu direktan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa.

Ovaj pristup omogućuje daleko bolju preciznost, poboljšava rezultate i zadovoljstvo naših pacijenata. Također daje priliku za najbolje rezultate bilo kod manjih ili većih korekcija nosa. Idući korak bila je korekcija odstojećih uši (blefaroplastika). Korekcija ušiju uspješan je estetski zahvat koji trajno rješava “klempavost”.

Više je metoda rješavanja tog problema i uglavnom se do hrskavice, čiji položaj treba ispraviti, dolazi rezovima iza uške. Hrskavica se modelira, višak prema potrebi odstrani, koža reducira i uške fiksiraju u normalni položaj. Kako bi uskladili odnos nosa, usnica i brade, Ines smo korigirali bradu dermalnim hijaluronskim filerima kako bi se dobila savršena simetrija donjeg dijela lica.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

33.800 kn / 4.486,03 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci