Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Ankica Asanović

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Dugih 11 godina mučile su me posljedice trudnoće. Grudi i trbuh nikad se nisu vratili u prvobitno stanje, a osjećaj da to tijelo ne pripada meni bio je grozan. Nakon transformacije ponovo se osjećam sretno, samouvjereno i privlačno. Dani prekrivanja i srama na plaži su za mene prošlost!”

Solin, 33 godine - udana i majka dvoje djece

Ankica dolazi iz Solina, majka dvoje djece i već 11 godina nije zadovoljna svojim izgledom, a posebno trbuhom i grudima.

Prvi korak transformacije bile su dvije operacije: VASERlipo liposukcija i abdominoplastika koje je izveo dr.Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije, a kojima se uklonio višak neželjenih masnih nakupina i kože na leđima, bokovima i trbuhu.

Liposukcija je jedan od najpopularnijih i najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji.  Ovo je vrlo uspješna metoda jer se pomoću nje odstranjuje suvišno masno tkivo iz tijela zajedno sa stanicama u kojima se mast taloži.

Abdominoplastika – zatezanje trbuha ili „tummy tuck“ kirurški je zahvat uklanjanja viška kože koji ženama često predstavlja estetski i psihološki problem. Cilj operacije je redukcija masnog tkiva na trbuhu i formiranje estetski prihvatljivog izgleda – ravnije i napetije trbušne stijenke.

Drugi korak bila je operacija podizanja i povećanja grudi silikonskim implantatima koju je također izveo dr.Dinko Bagatin.

Povećanje i podizanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled i postiže veći volumen grudi te je jedan od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin.

Posljednji korak ove sretne transformacije bilo je izbjeljivanje zubi Zoom metodom kojom je Ankica dobila zanosan i blistavo bijel osmijeh. Zoom WhiteSpeed izbjeljivanje zubi predstavlja najtraženiji i najpoznatiji sustav za izbjeljivanje zubi u SAD-u. Zoom WhiteSpeed je inovativan i učinkovit profesionalni sustav izbjeljivanja zubi od američkog proizvođača Philips koji koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

63.200 kn / 8.388,08 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci