Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Slavica Lučić

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Izrazito sam bila nezadovoljna svojim izgledom. Smršavila sam 30 kilograma nakon trudnoće, ali višak kože i masno tkivo na trbuhu bili su moja noćna mora. Uvijek sam se zamišljala u uskoj haljini i na plaži bez srama i pokrivanja. Moj san se konačno i ostvario! Riječima vam ne mogu opisati sreću i zadovoljstvo koje osjećam. Ja sam nova i sretnija osoba!”

Zagreb, 33 godine - udana i majka dvoje djece

Slavica dolazi iz Zagreba, majka dvojice sinova i ima 33 godine.

Naglo je izgubila 30 kilograma, a višak masnih naslaga na njenom trbuhu i bokovima bio je najveći problem.

Njezina velika transformacija započela je abdominoplastikom i VASER Lipo ultrazvučnom liposukcijom koju je izveo dr. Dinko Bagatin, specijalist opće i plastične kirurgije.

Abdominoplastika je zahtjevna operacija u trajanju od 5 sati, ali nakon koje su rezultati dugoročni i vidljivi.

Slavica je također odlučila promijeniti izgled svojih grudi koje su zbog velikog gubitka težine bile spuštene i bez volumena. Podizanje i povećanje grudi anatomskim implantatima izveo je također dr. Dinko Bagatin.

Slavica je dobila prirodan izgled grudi kakav je imala prije trudnoće i gubitka suvišnih kilograma.

Posljednja stanica ekstremnog makeovera bila je kirurška korekcija nosa ili rinoplastika.  Zahvat je izveo dr. Tomica Bagatin renomirani specijalist maksilofacijalne kirurgije.

Slavici se nikada nije sviđala dužina i nepravilnost njezinog nosa. Operacija se izvodi u općoj anesteziji prilikom koje pacijent spava. Tokom ovog zahvata koristila se otvorena metoda koja dopušta kirurgu da ima izravan pregled i pristup hrskavičnim i koštanim strukturama nosa te je time omogućena bolja preciznost i naravno rezultati.

Nakon relativno kratkog oporavka od 14 dana Slavica se mogla pohvaliti ljepšim izgledom nosa.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

85.600 kn / 11.361,07 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci