Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Željka Dadić

Željka Dadić

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Dvije trudnoće ostavile su velik trag na mojem tijelu, ali i samopouzdanju. Ova transformacija mi je omogućila da se ponovno osjećam samouvjereno, a mojoj obitelji da me napokon vide zadovoljnu i sretnu.”

 

Osijek, 36 godina

Željka dolazi is Osijeka, ima 36 godina te je presretna majka dvoje djece. Kao trajna uspomena na dvije trudnoće ostao joj je višak kože na trbuhu te deformirane grudi koje, koliko god se trudila, nije mogla učvrstiti upornim vježbanjem i zdravom prehranom.

No, trudnoće i dojenje nisu samo ostavile veliki trag na Željkinom tijelu! Naime, zbog obješenosti trbuha i grudi, osjećala se neženstveno i neprivlačnom, a od nekad zgodne i samouvjerene djevojke pretvorila se u povučenu i sramežljivu ženu. Susret s odrazom u ogledalo i skidanje na plaži za Željku su predstavljali noćnu moru, a svakodnevna zadirkivanja i šale na račun njezinog trbuha su je, u konačnici, i ohrabrile da se odvaži na promjenu.

U nadi da joj grudi budu baš jednake izgledu prije poroda, a trbuh zategnut i ravan, Željka se javila sa svojom iskrenom pričom i velikom željom, koju je Poliklinika Bagatin, s velikom radošću, odlučila ostvariti.

Prvi korak ka novom izgledu bile su konzultacije i pregled kod dr. Dinka Bagatina, na kojima je procijenjen tonus kože, stupanj opuštene kože u regiji abdomena te viška masnog tkiva, kao i stanje trbušnih mišića. Projekcija finalnog rezultata napravljena je pomoću Vectra XT 3D fotosimulatora koji, kao prvi i jedini takav u Hrvatskoj, s brojnim ugrađenim kamerama, stvara projekcije rezultata zahvata dajući kvalitetne trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Nakon pregleda, potvrđeni su sljedeći koraci – zahvat povećanja grudi i abdominoplastika.

Budući da su u Željkinom slučaju grudi, zbog dojenja, bile različitih veličina, opuštene i smanjene, doktor se odlučio na zahvate podizanja i povećanja grudi. Anatomskim silikonskim implantantima postigao se veći volumen uz prirodan izgled grudi i poboljšao izgled dekoltea, što je uljepšalo Željkinu figuru. Ovaj je zahvat jedan od najtraženijih zahvata u Poliklinici Bagatin, čime pratimo svjetske trendove, a u radu koristimo najkvalitetnije Mentor implantate na tržištu, tvrtke Johnson & Johnson.

Nakon korekcije grudi, uslijedio je zahvat abdominoplastike. Zatezanje trbuha ili „tummy tuck“ uklanja višak kože koji ženama često predstavlja estetski, ali i psihički problem. Operacijom se kod Željke formirao estetski ljepši izgled trbušnih stijenki. Reducirano je masno tkivo u donjem dijelu abdomena, pojačan trbušni zid i približene ravne trbušne stijenke, koje su dosad bile razmaknute. Kao rezultat, postigla se atletska građa tijela, koju je Željka mogla samo sanjati.

Po oporavku, Željka je posjetila Polikliniku Bagatin radi tretmana pomlađivanja lica te nas je sve razveselila svojim rezultatima i pozitivnom energijom. U sigurnim rukama naše medicinske kozmetologinje Rafaele Vujević, uživala je u bezbolnom tretmanu mikrodermoabrazije, gdje je uklonjen rožnati sloj kože kako bi se omogućilo prodiranje aktivnih i hranjivih sastojaka za njegu kože. Nakon regeneracije, na Med Visage tretmanu, uz pomoć ultrazvučnog i radiofrenkvetivnog djelovanja obnovila se i zategnula koža lica.

Nakon cijelog procesa u Poliklinici Bagatin, Željka je presretna i, kako kaže, njezina očekivanja su potpuno nadmašena. Povjerenje u stručni tim Poliklinike Bagatin, ali i velika želja za promjenom, dali su joj snagu i volju da kroz cijeli proces prođe bez straha. Svoje iskustvo opisuje, na prvom mjestu profesionalnim, a doktore i osoblje iznimno susretljivim, ljubaznim i punim razumijevanja. Napokon ima ravan trbuh, čvrste i pune grudi, a time ono najvažnije – samopouzdanje.

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

65.000 kn / 8.626,98 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Dragana Štefok

Dragana Štefok

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Cijeli život se osjećam kao da imam nos koji nije moj. Ovu promjenu sam čekala godinama!“

Donji Kraljevec, 36 godina

Dragana je rodom, kako se voli pohvaliti, iz Slavonije, dok ju je u Međimurje dovela ljubav.  Sa svojih 36 godina, sretna je supruga te još ponosnija majka troje djece. Veselog je karaktera i poznata po svom velikom i toplom osmijehu. Oduvijek je bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom i s veseljem je prihvaćala sve promjene na tijelu koje su joj donijele trudnoće i dojenje. No, jedno nikada nije mogla prihvatiti – izgled svog nosa.

– Ne znam na koju foru sam dobila ‘muški’ nos – našalila bi se Dragana, pokazujući nam svoj profil i vršak nosa, koji ju je najviše smetao. ‘Pinocchio’ i ‘Miss Piggy’ samo su neki od nadimaka s kojima se nosila u djetinjstvu i mladosti, a kasnije, kada su zadirkivanja prestala, javio se novi neprijatelj – fotografije. Na obiteljskim i društvenim okupljanjima zazirala bi od fotoaparata, a sve fotografije koje snime njezini najbliži odmah bi obrisala. Smetala joj je veličina, profil, mimike kod disanja i svaka najmanja sitnica vezana za njezin nos. Odskakao je od ostatka njezinog toplog i nježnog lica, kako sama kaže, a zbog njega je često osjećala da ostavlja krivi prvi dojam te da nosom ‘para oblake’, što ju je posebno žalostilo.

Uzbuđena i nestrpljiva, odlučila se prijaviti za zahvat koji bi joj podario nos koji priliči njezinom karakteru, nježniji i ženstveniji. Poliklinika Bagatin, kao prvi i najbolji izbor za taj zahvat, jedva je dočekala ispuniti i nadmašiti Draganine želje.

Konzultacije i pregled doktor Tomica Bagatin započeo je, naravno, snimanjem na Vectra XT 3D uređaju, koji brojnim ugrađenim kamerama stvara projekcije rezultata zahvata, dajući kvalitetne trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Potencijalni rezultat već je na ekranu, u Draganinim očima, izgledao zapanjujuće.

Uslijedila je korekcija nosa, poznata i kao rinoplastika, čiji je cilj estetska pravilnost, ali i dobra funkcionalnost nosa uz normalno disanje. U Draganinom slučaju, doktor je sagledao cijelo lice i uzeo u obzir sve omjere kako bi definirao savršen oblik nosa koji će potpuno pristajati njezinom licu. ‘Prvo što vidimo na čovjeku je nos i ako nije u skladu s licem onda to kvari harmoniju samog lica’ rekao je doktor Bagatin te objasnio kako je, da bi prirodno izbalansirao Draganin nos, najprije potrebno korigirati samu grbu, a zatim ‘sniziti’ visinu nosa i izravnati nosnu pregradu. Nakon tih inicijalnih korekcija, slijedilo je suženje tzv. piramide nosa te se zahvat priveo kraju s korekcijom vrška nosa, kojeg se smanjilo i suzilo, kako ne bi bio četvrtastog oblika, već u obliku trokuta.

Uz navedeni zahvat Dragani se uklonio madež na gornjoj usni, koji ju je ograničavao u pojedinim, jednostavnim stvarima poput nanošenja šminke, ali i estetska smetnja, a kasnije, u postoperativnom tijeku, spustila se brada s preparatima na bazi hijaluronske kiseline.

U jednom od Draganinih dolazaka u Polikliniku Bagatin, odlučili smo njezinom lijepom i zdravom osmijehu podariti još blistaviji izgled uz čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje, u sigurnim rukama Ive Japundžić, dr.med.dent. Dok čišćenje kamenca podrazumijeva uklanjanje svih tvrdih naslaga na zubima, pjeskarenje je bezbolna metoda uklanjanja pigmentacija nastalih na zubima. Sada je Draganin osmijeh bio još sjajniji!

Nakon transformacije, Dragana zrači pozitivnom energijom. Njezina bliža okolina koja zna za zahvat, oduševljena je promjenom, dok od svih drugih dobiva komplimente kako izgleda mlađe, nježnije i sretnije. Gledajući unatrag, Dragana opisuje svoje iskustvo u Poliklinici Bagatin kao pravu čaroliju, iznad svih očekivanja te ponosno ističe kako joj je preobrazba donijela dugo iščekivani mir te da napokon može reći da prihvaća i voli svoj lik.

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

23.000 kn / 3.052,62 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Mateja Radanović

Mateja Radanović

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Životna mi je želja bila staviti sunčane naočale koje bi mi dobro pristajale, a svojim grudima vratiti stari izgled. Još uvijek ne mogu vjerovati da su moje želje zaista ostvarene!“

Sesvete, 27 godina

Mateja dolazi iz Sesveta, ima 27 godina, sretno je udana i majka je troje prekrasne dječice. Iako zadovoljna i izuzetno ponosna svojim životnim ostvarenjima, nezadovoljstvo izgledom ove mlade majke utjecalo je na njezino samopouzdanje, ali i kvalitetu društvenog te, njoj najvažnijeg, obiteljskog života.

Mateja priznaje kako je cijeli život isfrustrirana izgledom svog nosa. Kako se i sama voli našaliti, koliko god se ona trudila skrenuti pažnju s njega, on je uvijek ‘vodio svoj život’ i bio prva stvar koju su drugi primijetili na njoj. Dok ju je izgled nosa mučio od najranijeg djetinjstva, nezadovoljstvo opuštenim grudima javilo se nakon rođenja troje djece. Nakon svakog poroda grudi su postajale sve manje i manje, a nakon posljednjeg, trećeg, primijetila je smanjenje od čak tri konfekcijska broja.

U nadi da joj grudi budu baš jednake izgledu prije poroda, a nos prirodnog izgleda, Mateja se javila sa svojom iskrenom pričom i skromno željom, koju je Poliklinika Bagatin, s velikom radošću, odlučila ostvariti.

Prvi korak ka novom izgledu bila je projekcija finalnog rezultata napravljena pomoću Vectra XT 3D. Naš omiljeni fotosimulator sastoji se od šest kamera u visokoj rezoluciji koje su spojene na jedinstveni, sofisticirani softver koji istovremeno na ekranu producira oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. U Poliklinici Bagatin imamo Vectra XT 3D konzultacije i za grudi i za nos. Na taj način naši su doktori Bagatin uspjeli projicirati rezultate i definirati sljedeće korake. U Matejinom slučaju to su bili, naravno, zahvat povećanja grudi te korekcije nosa.

Doktor Dinko Bagatin, kao vrhunski stručnjak za sve zahvate korekcije grudi, za glavni cilj izdvojio je postizanje što prirodnijeg izgleda grudi. Budući da su u Matejinom slučaju one, zbog dojenja, bile različitih veličina, opuštene i smanjene, doktor se odlučio na zahvate podizanje i povećanja. Zahvatom povećanja grudi anatomskim silikonskim implantantima postigao se veći volumen uz prirodan izgled i poboljšao izgled samog dekoltea. Ovaj je zahvat jedan od najtraženijih zahvata u Poliklinici Bagatin, čime pratimo svjetske trendove, a u radu koristimo najkvalitetnije Mentor implantate na tržištu, tvrtke Johnson & Johnson.

Nakon zahvata na grudima, uslijedila je korekcija nosa, poznata i kao rinoplastika, koju izvodi drugi član našeg fantastičnog kirurškog Bagatin – dvojca, doktor Tomica Bagatin. Rinoplastikom se rješavaju estetski i funkcionalni problemi nosa poput izbočene nosne pregrade, grbavog nosa ili devijacije septuma. Doktor nam je objasnio kako se kod Mateje najprije radila korekcija profila da bi se ‘snizio’ sam profil, a zatim se radilo suženje tzv. piramide nosa. Zahvat se priveo kraju s korekcijom vrška nosa, kojem se smanjila i širina i visina.

Tijekom perioda oporavka, Mateja nas je uveseljavala svojim dolascima u Polikliniku na redovne kontrole. Uvijek nasmiješena i vesela, ističe kako je neopisivo zahvalna na svom novom izgledu, ali i doktorima i osoblju Poliklinike koji su je vodili kroz cijeli proces te osigurali da u svakom trenutku zna što se događa, u kojoj je fazi i što može očekivati. I dok su njezini prijatelji i kolege očarani promjenom koju joj je ovaj makeover donio, njoj je najvažnija pozitivna reakcija i zadovoljstvo od strane obitelji, a najviše troje dječice, koja su bodrila svoju mamu tijekom cijele transformacije. Napokon se, s novim izgledom i veselim duhom, opisuje kao potpuno ispunjena supruga i majka, a mi joj želimo puno uspjeha u budućem životu, uz profil lica i izgled grudi koje je, do nedavno, samo sanjala!

 

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

53.000 kn / 7.034,31 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Magdalena Divić

Magdalena Divić

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Zbog svojih grudi prolila sam sigurno more suza. Nakon zahvata, napokon, mogu reći da živim punim plućima!“

Imotski, 25 godina

Magdalena dolazi iz Imotskog, ima 25 godina te je studentica novinarstva. Od najranijeg puberteta, pa sve do nedavno, proživljavala je traume uzrokovane težim oblikom asimetričnosti grudi. Nesklad između veličine i oblika grudi znatno je utjecao na njezin fizički izgled, ali još važnije, na psihičko stanje i kvalitetu života.

Sram i neugoda osjećaji su s kojima se Magdalena navikla živjeti, ali su je pritom sprječavali da se osjeća zadovoljna svojom pojavom, živi ispunjeno i sretno. Bol koju je trpjela, nije bila samo psihička. Naime, nesklad konfekcijskog broja njezinih grudi doveo je do fizičkih bolova u navedenom području, uzrokovanih grudnjacima i košaricama koje su ostavljale trag u koži.

Njezina skromna želja bila je jednostavan i normalan život uz izgled grudi koji je neće sprječavati da se osjeća ugodno i opušteno u svome tijelu, da nosi odjeću koju želi i da ne trpi bol, a Poliklinika Bagatinu ju je, s velikom radošću, odlučila ostvariti.

Na prvim konzultacijama kod doktora Dinka Bagatina, pomoću Vectra XT 3D fotosimulatora, napravljena je projekcija finalnog rezultata, a Magdalena je po prvi puta mogla vidjeti simulaciju svojih grudi. Vectra XT 3D fotosimulator pruža pacijentu određenu sigurnost u rezultat zahvata, a našem doktoru sjajan je pokazatelj onog što pacijent želi te uvelike pridonosi međusobnoj komunikaciji.

Doktor nam je objasnio kako je kod svih žena prisutna blaga asimetrija grudi te kako se, u Magdaleninom slučaju, jedna strana grudi znatnije razvila od druge. Nakon pregleda i konzultacija, uslijedila je odluka da se na desnoj dojci napravi liposukcija, a potom korekcija položaja bradavice i to s idejom da se ostvari podignutija i izraženija kontura grudi te, naravno, simetrija.

Zahvatom VASERlipo ultrazvučne liposukcije, cilj je smanjiti i preoblikovati određeni dio tijela, u Magdaleninom slučaju, grudi. Posebnost ove najmodernije tehnologije u svijetu liposukcije je što tijekom rada ultrazvuka dolazi isključivo i samo do ravnomjernog razbijanja masnih stanica, a krvne žile, kapilare, živci i kolagen u tkivu ostaju netaknuti tako da je Magdalenina postoperativna trauma, bol, kao i podljevi i masnice, bila neusporediv manja, nego u slučaju da se podvrgnula klasičnoj, mehaničkoj liposukciji. Upravo zato je VASERlipo ultrazvučna liposukcija postala zlatni standard oblikovanja tijela. Pri samom kraju zahvata je doktor prema oznakama, izvršio redukciju kože i potkožnog tkiva te preraspodjelu žlijezda.

Po oporavku, točnije dva mjeseca nakon kirurškog zahvata, pozvali smo Magdalenu i na lasersko uklanjanje madeža. Naime, kako je oduvijek imala izražene madeže na području vrata i ispod pazuha, često su bili prepreke pri stavljanju nakita, oblačenju donjeg rublja i odjeće, ali i veliki potencijalni zdravstveni problem. Doktorica Jolanda Kanižaj Rajković, specijalist dermatovenerologije, provela je ovaj brz i jednostavan  postupak, koji u Poliklinici Bagatin radimo sa ili bez lokalne anestezije i bez potrebe za posebnim mirovanjem nakon zahvata. U ovom slučaju, oporavak je trajao svega par dana, koliko je koži bilo potrebno da potpuno zacijeli, bez značajnijih ožiljaka.

Magdalena opisuje cijeli proces transformacije u Poliklinici Bagatin kao početak nekog novog života, lakšeg i ugodnijeg, uz izgled za koji napokon može reći da joj se sviđa. Sreća je time veća što se tako nešto nije usudila ni izgovoriti, a kamoli pomislila da će doživjeti.

Opuštena, vedra i sigurna u sebe, nova Magdalena se voli pohvaliti kako su prijatelji i poznanici uočili veliku promjenu u njezinoj figuri, koju sad može ponosno istaknuti izborom odjeće koju je oduvijek htjela nositi, kao i kompletno novi govor tijela s kojim samouvjereno ulazi u svaku prostoriju.

Drago nam je da smo bili dio njezine preobrazbe koja, sa sigurnošću možemo reći, donosi lakšu i ljepšu budućnost.

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

25.000 kn / 3.318,07 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Ana Ereš

Ana Ereš

 

 

Ana Ereš

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Cijeli život imala sam problem s debljinom. Nakon što sam izgubila 50 kilograma pojavio se višak kože, a grudi su mi ostale male. Zahvaljujući transformaciji u Poliklinici Bagatin jedva čekam ljeto i plažu, gdje ću napokon pokazati svoju novu figuru.“

Slavonski Brod, 19 godina

Ana dolazi iz slavonskog Borda, ima 19 godina i uspješna je učenica čak dviju srednjih škola – Ekonomske i Glazbene. Kako se od najranije dobi borila s viškom kilograma, nerijetko je bila ismijavana od strane svoje okoline, što je uzrokovalo depresiju, a samim time i još veće gomilanje kilograma. Kako bi izašla iz tog začaranog kruga, nakon mnogo propalih pokušaja, napokon je čvrsto odlučila uzeti stvari u svoje ruke i, uz redovnu tjelovježbu, ustrajnost i odricanje, uspjela izgubiti čak 50 kilograma.

No, i nakon toga, Ana i dalje nije mogla u potpunosti uživati u postignutom rezultatu. Naime, zbog opuštene i obješene kože na svome tijelu ponovno se susrela s izazovom, kojeg ovoga puta, nažalost, nije mogla riješiti samo pravilnom prehranom i tjelovježbom.

Ana to nije nimalo poljuljalo, već je, kako kaže, odlučila dovršiti posao koji je započela. Javila se u Polikliniku Bagatin sa skromnom željom da zasluženo uživa u svom novom, teško stečenom izgledu, kao i da poveća obujam svojih grudi, koje su oduvijek bile male i činile je nezadovoljnom.

 

 

Prvi korak ka novom izgledu bile su konzultacije i pregled kod dr. Dinka Bagatina, koji je hvaleći Anin veliki uspjeh u gubitku kilograma, procijenio njezin tonus kože, stupanj opuštene kože u regiji abdomena te viška masnog tkiva, kao i stanje trbušnih mišića. Projekcija finalnog rezultata napravljena je pomoću Vectra XT 3D fotosimulatora koji, kao prvi i jedini takav u Hrvatskoj, s brojnim ugrađenim kamerama, stvara projekcije rezultata zahvata dajući kvali­tetne trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Nakon pregleda, doktoru je bilo jasno da je najbolje rješenje za Anu zahvat abdominoplastike te zahvat povećanja grudi, a našoj Ani da je zasigurno u sigurnim rukama.

Zahvatom povećanja grudi, anatomskim silikonskim implantantima postigao se veći volumen uz prirodan izgled i poboljšao izgled grudi, točnije dekoltea, što je uljepšalo Aninu figuru. Ovaj je zahvat jedan od najčešće traženih zahvata u Poliklinici Bagatin, a koristimo najkvalitetnije Mentor implantate na tržištu, tvrtke Johnson & Johnson.

Nakon korekcije grudi, uslijedio je najzahtjevniji korak, zahvat abdominoplastike. Zatezanje trbuha ili „tummy tuck“ uklanja višak kože koji ženama često predstavlja estetski i psihički problem. Operacijom se kod Ane reduciralo masno tkivo na trbuhu i formirao estetski prihvatljiv izgled trbušnih stijenki. Odstranjeni višak kože u donjem dijelu trbušne stijenke, pojačani trbušni zid i zategnuli bokovi rezultirali su atletskom građom Aninog tijela, koju je mogla samo sanjati.

Po oporavku, 3 mjeseca nakon kirurških zahvata, Ana je posjetila  Polikliniku Bagatin radi  tretmana tijela te nas je sve razveselila svojim rezultatima i pozitivnom energijom. Uputili smo je na Med Contour, ultrazvučni tretman za redukciju celulita i zatezanje tijela koji se koristi za preoblikovanje problematičnih dijelova tijela. Tretman se sastoji od ugodne masaže, a rezultati se vide već nakon prvog tretmana. Kod Ane je poboljšana struktura tkiva, koža je zaglađenija, celulit reduciraniji i obujam suženiji.

Nakon potpunog oporavka, Ana je, složit ćete se,  neprepoznatljiva! Ponosno hoda u odjeći koju, do sada, nije mogla niti odjenuti, a nije niti pristajala njezinoj figuri.

Simpatična Ana danas blista! Njezino tijelo, napokon, izgleda zdravo, mladenački i definitivno u skladu s godinama koje nosi. Prijatelji i poznanici ne mogu vjerovati kakvu je transformaciju doživjela, a često kažu, kako se niti ne sjećaju stare Ane.

Draga naša Ana, drago nam je da smo ti promijenili život! A sada nestrpljivo čekamo pozivnicu za tvoj samostalni, pijanistički koncert.

Galerija

 

 

Vrijednost
Vrijednost makeovera

65.000 kn / 8.626,98 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci