Bagatin Makeover Bagatin Makeover

 

 

Ana Ereš

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Cijeli život imala sam problem s debljinom. Nakon što sam izgubila 50 kilograma pojavio se višak kože, a grudi su mi ostale male. Zahvaljujući transformaciji u Poliklinici Bagatin jedva čekam ljeto i plažu, gdje ću napokon pokazati svoju novu figuru.“

Slavonski Brod, 19 godina

Ana dolazi iz slavonskog Borda, ima 19 godina i uspješna je učenica čak dviju srednjih škola – Ekonomske i Glazbene. Kako se od najranije dobi borila s viškom kilograma, nerijetko je bila ismijavana od strane svoje okoline, što je uzrokovalo depresiju, a samim time i još veće gomilanje kilograma. Kako bi izašla iz tog začaranog kruga, nakon mnogo propalih pokušaja, napokon je čvrsto odlučila uzeti stvari u svoje ruke i, uz redovnu tjelovježbu, ustrajnost i odricanje, uspjela izgubiti čak 50 kilograma.

No, i nakon toga, Ana i dalje nije mogla u potpunosti uživati u postignutom rezultatu. Naime, zbog opuštene i obješene kože na svome tijelu ponovno se susrela s izazovom, kojeg ovoga puta, nažalost, nije mogla riješiti samo pravilnom prehranom i tjelovježbom.

Ana to nije nimalo poljuljalo, već je, kako kaže, odlučila dovršiti posao koji je započela. Javila se u Polikliniku Bagatin sa skromnom željom da zasluženo uživa u svom novom, teško stečenom izgledu, kao i da poveća obujam svojih grudi, koje su oduvijek bile male i činile je nezadovoljnom.

 

 

Prvi korak ka novom izgledu bile su konzultacije i pregled kod dr. Dinka Bagatina, koji je hvaleći Anin veliki uspjeh u gubitku kilograma, procijenio njezin tonus kože, stupanj opuštene kože u regiji abdomena te viška masnog tkiva, kao i stanje trbušnih mišića. Projekcija finalnog rezultata napravljena je pomoću Vectra XT 3D fotosimulatora koji, kao prvi i jedini takav u Hrvatskoj, s brojnim ugrađenim kamerama, stvara projekcije rezultata zahvata dajući kvali­tetne trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Nakon pregleda, doktoru je bilo jasno da je najbolje rješenje za Anu zahvat abdominoplastike te zahvat povećanja grudi, a našoj Ani da je zasigurno u sigurnim rukama.

Zahvatom povećanja grudi, anatomskim silikonskim implantantima postigao se veći volumen uz prirodan izgled i poboljšao izgled grudi, točnije dekoltea, što je uljepšalo Aninu figuru. Ovaj je zahvat jedan od najčešće traženih zahvata u Poliklinici Bagatin, a koristimo najkvalitetnije Mentor implantate na tržištu, tvrtke Johnson & Johnson.

Nakon korekcije grudi, uslijedio je najzahtjevniji korak, zahvat abdominoplastike. Zatezanje trbuha ili „tummy tuck“ uklanja višak kože koji ženama često predstavlja estetski i psihički problem. Operacijom se kod Ane reduciralo masno tkivo na trbuhu i formirao estetski prihvatljiv izgled trbušnih stijenki. Odstranjeni višak kože u donjem dijelu trbušne stijenke, pojačani trbušni zid i zategnuli bokovi rezultirali su atletskom građom Aninog tijela, koju je mogla samo sanjati.

Po oporavku, 3 mjeseca nakon kirurških zahvata, Ana je posjetila  Polikliniku Bagatin radi  tretmana tijela te nas je sve razveselila svojim rezultatima i pozitivnom energijom. Uputili smo je na Med Contour, ultrazvučni tretman za redukciju celulita i zatezanje tijela koji se koristi za preoblikovanje problematičnih dijelova tijela. Tretman se sastoji od ugodne masaže, a rezultati se vide već nakon prvog tretmana. Kod Ane je poboljšana struktura tkiva, koža je zaglađenija, celulit reduciraniji i obujam suženiji.

Nakon potpunog oporavka, Ana je, složit ćete se,  neprepoznatljiva! Ponosno hoda u odjeći koju, do sada, nije mogla niti odjenuti, a nije niti pristajala njezinoj figuri.

Simpatična Ana danas blista! Njezino tijelo, napokon, izgleda zdravo, mladenački i definitivno u skladu s godinama koje nosi. Prijatelji i poznanici ne mogu vjerovati kakvu je transformaciju doživjela, a često kažu, kako se niti ne sjećaju stare Ane.

Draga naša Ana, drago nam je da smo ti promijenili život! A sada nestrpljivo čekamo pozivnicu za tvoj samostalni, pijanistički koncert.

Galerija

 

 

Vrijednost
Vrijednost makeovera

65.000 kn / 8.626,98 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci