Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Željka Dadić

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Dvije trudnoće ostavile su velik trag na mojem tijelu, ali i samopouzdanju. Ova transformacija mi je omogućila da se ponovno osjećam samouvjereno, a mojoj obitelji da me napokon vide zadovoljnu i sretnu.”

 

Osijek, 36 godina

Željka dolazi is Osijeka, ima 36 godina te je presretna majka dvoje djece. Kao trajna uspomena na dvije trudnoće ostao joj je višak kože na trbuhu te deformirane grudi koje, koliko god se trudila, nije mogla učvrstiti upornim vježbanjem i zdravom prehranom.

No, trudnoće i dojenje nisu samo ostavile veliki trag na Željkinom tijelu! Naime, zbog obješenosti trbuha i grudi, osjećala se neženstveno i neprivlačnom, a od nekad zgodne i samouvjerene djevojke pretvorila se u povučenu i sramežljivu ženu. Susret s odrazom u ogledalo i skidanje na plaži za Željku su predstavljali noćnu moru, a svakodnevna zadirkivanja i šale na račun njezinog trbuha su je, u konačnici, i ohrabrile da se odvaži na promjenu.

U nadi da joj grudi budu baš jednake izgledu prije poroda, a trbuh zategnut i ravan, Željka se javila sa svojom iskrenom pričom i velikom željom, koju je Poliklinika Bagatin, s velikom radošću, odlučila ostvariti.

Prvi korak ka novom izgledu bile su konzultacije i pregled kod dr. Dinka Bagatina, na kojima je procijenjen tonus kože, stupanj opuštene kože u regiji abdomena te viška masnog tkiva, kao i stanje trbušnih mišića. Projekcija finalnog rezultata napravljena je pomoću Vectra XT 3D fotosimulatora koji, kao prvi i jedini takav u Hrvatskoj, s brojnim ugrađenim kamerama, stvara projekcije rezultata zahvata dajući kvalitetne trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Nakon pregleda, potvrđeni su sljedeći koraci – zahvat povećanja grudi i abdominoplastika.

Budući da su u Željkinom slučaju grudi, zbog dojenja, bile različitih veličina, opuštene i smanjene, doktor se odlučio na zahvate podizanja i povećanja grudi. Anatomskim silikonskim implantantima postigao se veći volumen uz prirodan izgled grudi i poboljšao izgled dekoltea, što je uljepšalo Željkinu figuru. Ovaj je zahvat jedan od najtraženijih zahvata u Poliklinici Bagatin, čime pratimo svjetske trendove, a u radu koristimo najkvalitetnije Mentor implantate na tržištu, tvrtke Johnson & Johnson.

Nakon korekcije grudi, uslijedio je zahvat abdominoplastike. Zatezanje trbuha ili „tummy tuck“ uklanja višak kože koji ženama često predstavlja estetski, ali i psihički problem. Operacijom se kod Željke formirao estetski ljepši izgled trbušnih stijenki. Reducirano je masno tkivo u donjem dijelu abdomena, pojačan trbušni zid i približene ravne trbušne stijenke, koje su dosad bile razmaknute. Kao rezultat, postigla se atletska građa tijela, koju je Željka mogla samo sanjati.

Po oporavku, Željka je posjetila Polikliniku Bagatin radi tretmana pomlađivanja lica te nas je sve razveselila svojim rezultatima i pozitivnom energijom. U sigurnim rukama naše medicinske kozmetologinje Rafaele Vujević, uživala je u bezbolnom tretmanu mikrodermoabrazije, gdje je uklonjen rožnati sloj kože kako bi se omogućilo prodiranje aktivnih i hranjivih sastojaka za njegu kože. Nakon regeneracije, na Med Visage tretmanu, uz pomoć ultrazvučnog i radiofrenkvetivnog djelovanja obnovila se i zategnula koža lica.

Nakon cijelog procesa u Poliklinici Bagatin, Željka je presretna i, kako kaže, njezina očekivanja su potpuno nadmašena. Povjerenje u stručni tim Poliklinike Bagatin, ali i velika želja za promjenom, dali su joj snagu i volju da kroz cijeli proces prođe bez straha. Svoje iskustvo opisuje, na prvom mjestu profesionalnim, a doktore i osoblje iznimno susretljivim, ljubaznim i punim razumijevanja. Napokon ima ravan trbuh, čvrste i pune grudi, a time ono najvažnije – samopouzdanje.

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

65.000 kn / 8.626,98 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci