Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Mateja Radanović

NovaTV Ekstremni Makeover 2019

„Životna mi je želja bila staviti sunčane naočale koje bi mi dobro pristajale, a svojim grudima vratiti stari izgled. Još uvijek ne mogu vjerovati da su moje želje zaista ostvarene!“

Sesvete, 27 godina

Mateja dolazi iz Sesveta, ima 27 godina, sretno je udana i majka je troje prekrasne dječice. Iako zadovoljna i izuzetno ponosna svojim životnim ostvarenjima, nezadovoljstvo izgledom ove mlade majke utjecalo je na njezino samopouzdanje, ali i kvalitetu društvenog te, njoj najvažnijeg, obiteljskog života.

Mateja priznaje kako je cijeli život isfrustrirana izgledom svog nosa. Kako se i sama voli našaliti, koliko god se ona trudila skrenuti pažnju s njega, on je uvijek ‘vodio svoj život’ i bio prva stvar koju su drugi primijetili na njoj. Dok ju je izgled nosa mučio od najranijeg djetinjstva, nezadovoljstvo opuštenim grudima javilo se nakon rođenja troje djece. Nakon svakog poroda grudi su postajale sve manje i manje, a nakon posljednjeg, trećeg, primijetila je smanjenje od čak tri konfekcijska broja.

U nadi da joj grudi budu baš jednake izgledu prije poroda, a nos prirodnog izgleda, Mateja se javila sa svojom iskrenom pričom i skromno željom, koju je Poliklinika Bagatin, s velikom radošću, odlučila ostvariti.

Prvi korak ka novom izgledu bila je projekcija finalnog rezultata napravljena pomoću Vectra XT 3D. Naš omiljeni fotosimulator sastoji se od šest kamera u visokoj rezoluciji koje su spojene na jedinstveni, sofisticirani softver koji istovremeno na ekranu producira oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. U Poliklinici Bagatin imamo Vectra XT 3D konzultacije i za grudi i za nos. Na taj način naši su doktori Bagatin uspjeli projicirati rezultate i definirati sljedeće korake. U Matejinom slučaju to su bili, naravno, zahvat povećanja grudi te korekcije nosa.

Doktor Dinko Bagatin, kao vrhunski stručnjak za sve zahvate korekcije grudi, za glavni cilj izdvojio je postizanje što prirodnijeg izgleda grudi. Budući da su u Matejinom slučaju one, zbog dojenja, bile različitih veličina, opuštene i smanjene, doktor se odlučio na zahvate podizanje i povećanja. Zahvatom povećanja grudi anatomskim silikonskim implantantima postigao se veći volumen uz prirodan izgled i poboljšao izgled samog dekoltea. Ovaj je zahvat jedan od najtraženijih zahvata u Poliklinici Bagatin, čime pratimo svjetske trendove, a u radu koristimo najkvalitetnije Mentor implantate na tržištu, tvrtke Johnson & Johnson.

Nakon zahvata na grudima, uslijedila je korekcija nosa, poznata i kao rinoplastika, koju izvodi drugi član našeg fantastičnog kirurškog Bagatin – dvojca, doktor Tomica Bagatin. Rinoplastikom se rješavaju estetski i funkcionalni problemi nosa poput izbočene nosne pregrade, grbavog nosa ili devijacije septuma. Doktor nam je objasnio kako se kod Mateje najprije radila korekcija profila da bi se ‘snizio’ sam profil, a zatim se radilo suženje tzv. piramide nosa. Zahvat se priveo kraju s korekcijom vrška nosa, kojem se smanjila i širina i visina.

Tijekom perioda oporavka, Mateja nas je uveseljavala svojim dolascima u Polikliniku na redovne kontrole. Uvijek nasmiješena i vesela, ističe kako je neopisivo zahvalna na svom novom izgledu, ali i doktorima i osoblju Poliklinike koji su je vodili kroz cijeli proces te osigurali da u svakom trenutku zna što se događa, u kojoj je fazi i što može očekivati. I dok su njezini prijatelji i kolege očarani promjenom koju joj je ovaj makeover donio, njoj je najvažnija pozitivna reakcija i zadovoljstvo od strane obitelji, a najviše troje dječice, koja su bodrila svoju mamu tijekom cijele transformacije. Napokon se, s novim izgledom i veselim duhom, opisuje kao potpuno ispunjena supruga i majka, a mi joj želimo puno uspjeha u budućem životu, uz profil lica i izgled grudi koje je, do nedavno, samo sanjala!

 

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

53.000 kn / 7.034,31 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci