Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Marijana Kesić

NovaTV Ekstremni Makeover 2020

Jako sam zadovoljna boravkom u Poliklinici! Svi koji imaju problem s disanjem i nisu zadovoljni izgledom svoga nosa – od srca preporučujem Polikliniku Bagatin.

 

Dugo selo, 36 godina

Marijana je tridesetšestogodišnja supruga i majka dvoje djece koja dolazi iz Dugog Sela. Oduvijek je smatrala kako joj nos ne odgovara uz ostatak lica, prvenstveno kada se gleda iz profila te se našalila kako nema mobitel pun svojih selfija za razliku od mnogih drugih mladih žena. Izgled njenog nosa utjecao je na cjelokupni dojam i psihološko stanje zbog kojeg je prilikom upoznavanja s drugim ljudima najčešće razmišljala o tome gledaju li oni samo u njen nos. Uz navedene estetske probleme, Marijanu su mučili i zdravstveni – devijacija septuma, odnosno otežano disanje na lijevoj nosnici.

Odlučila je dati sebi i svom izgledu novu priliku kojom bi se povećalo njeno samopouzdanje te kako bi prihvatila samu sebe. Minimalne strahove od operacije prevladala je uzbuđenjem i svojim vedrim karakterom te se prijavila na makeover. S nestrpljenjem je očekivala konačan ishod, a s njom i njeni najbliži.

Doktor Tomica Bagatin na konzultacijama i pregledu pomoću Vectra XT 3D uređaja objasnio je kako je „nos u cijelosti veći, izraženiji je profil i dužina vrška nosa, a također su izražene i dugačke, široke nosnice te nosna pregrada koja ide više u lijevu stranu što otežava disanje“.

Dogovoreno je kako će se nos skratiti u cijelosti, smanjiti profil, suziti i smanjiti veličinu vrška i smanjiti dužinu nosnica kako bi nos ostao po karakteru isti, samo manji i harmoničniji u odnosu na ostatak Marijaninog malog lica. Osim toga, korigirala se i problematika disanja te se otvorili dišni putovi koji su stvarali funkcionalni problem. Kada je uklonjeno sve ono što je bilo „višak“ te kada su se kosti i hrskavice suzile, sve je „nadograđeno čvrstom armaturom“ kako bi deblja koža na kraju dala lijep i prirodan rezultat.

Tijekom idućeg Marijaninog dolaska u Polikliniku Bagatain, naša medicinska kozmetologinja Lana Valenčak napravila je tretman laserskog pomlađivanje kože lica uz pomoć MeDioStar NeXT lasera koji funkcionira na način da oštećuje sam kolagen kako bi se on ponovno počeo povezivati u lance i na taj način postigao lifting efekt i vratio sjaj koži.

Marijanino lice je na kraju zablistalo, a kako je i sama više puta navela, vrlo je zadovoljna korekcijom svoga nosa – profil je ljepši te više nema problema s disanjem. Izjavila je kako je jako zadovoljna boravkom u Poliklinici, a uz vraćeno samopouzdanje dala je i svima savjet da se odvaže na ovakve korekcije jer je život samo jedan!

 

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

35.900 kn / 4.764,75 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci