Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Antonija Bakić Herceg

Dobitnica makeovera “Smršavi do ljeta”

„I sama sam se iznenadila kad sam vidjela prve promjene koje su bile vidljive nakon prvog tretmana, a nakon dva-tri i vrlo evidentne!“

Antonija Bakić Hercerg naš stručni žiri je osvojila paketom u kojem je poslala lutku Barbie. Antonija je otkrila kako joj veliki problem stvarao trbuščić koji je ostao nakon posljednjeg poroda, a kojeg se nikako nije uspijevala riješiti.

Nakon što je odradila sve tretmane, smršavila je 9 kilograma i smanjila svoj konfekcijski broj na željenu veličinu.

Antonija je prvo odradila personalizirane konzultacije s nutricionistkinjom koja je obavila procjenu trenutačnog zdravstvenog stanja i prehrambenih navika naše kandidatkinje, kao i razinu fizičke aktivnosti.

Na temelju dobivenih podataka se analizira i procjenjuje nutritivni status organizma te izrađuju smjernice koje pomažu u izboru optimalnih prehrambenih namirnica i fizičke aktivnosti.

Med Contour Multipower je uređaj najnovije generacije koji nekirurškim metodama preoblikuje konture tijela, uklanjanja celulit i zateže kožu tijela, ali i lica, a Poliklinika Bagatin je ovaj tretman imala u ponudi među prvima u svijetu.

Kako je riječ o bezbolnom aparativnom medicinskom zahvatu koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela, tretman Med Contour Multipower se pokazao kao najbolje rješenje za Antonijine boljke.

Već nakon samo 45 minuta koliko traje ovaj jedinstveni zahvat koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, gubi se 2,5 centimetra na tretiranom području. Ipak, za najbolje rezultate potrebno je proći ciklus od 3 do 5 tretmana. U  to se uvjerila i naša Antonija koja je centimetre počela gubiti nakon prvog tretmana, a nakon što je završila s cijelim paketom, izgubila je čak 10 centimetara u obujmu!

U čemu je tajna? Ovaj jedinstveni tretman razbija membrane masnih stanica koje se uništavaju ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Organizam ih zatim prirodnim putem izlučuje iz tijela, a limfna drenaža, koja slijedi nakon toga, dodatno pospješuje proces jer pojačano eliminira oslobođene masti, ubrzava cirkulaciju i izbacuje višak tekućine što je posebno efikasno kod celulita.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

28.000 kn / 3.716,24 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci