Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Katarina Alič

Dobitnica makeovera “Smršavi do ljeta”

„Jedna od posljedica bolesti i nekretanja bio je i celulit, zbog čega sam se odlučila prijaviti na natječaj. Promjene su vidljive odmah što mi je vratilo nadu da zaista postoji pravo rješenje za moj problem tvrdokornog celulita!“

Katarina Alič svojom je pričom sve ostavila bez riječi, a naš stručni žiri jednoglasno je odlučio kako će baš ona biti jedna od dobitnica makeovera „Smršavi do ljeta“.

Kako je zbog čak tri moždana udara koja je doživjela u posljednje dvije godine Katarina morala dugo ležati, bolest je ostavila traga i na njenoj figuri.

Nakon što je počela odlaziti na tretmane, odmah je primijetila da je nestala natečenost.

Nakon što je prošla cijeli ciklus zahvata koje su stručnjaci Poliklinike Bagatin  prilagodili njenim potrebama, Katarina je došla do vrlo konkretnih rezultata – 5 kilograma manje.

Katarina je prvo prošla temeljitu analizu stanja tijela, postojećih prehrambenih navika i trenutačnih zdravstvenih problema.

Savjetovanje započinje antropometrijskim mjerenjem tijela, a tijekom konzultacija nutricionisti dobivaju uvid u dosadašnje prehrambene navike i savjetuju kako izabrati zdravije namirnice.

Promjenom prehrambenih navika možete riješiti mnoge zdravstvene tegobe, kao i ublažiti simptome kroničnih bolesti što je u Katarininom slučaju bilo iznimno važno.

Venus Legacy radiofrekvencija posljednjih je godina postala jedan od najtraženijih zahvata za poboljšanje izgleda kože i preoblikovanje kontura tijela. S obzirom na to da se svaka osoba koja ima opuštenu kožu, celulit i masne naslage može podvrgnuti ovom tretmanu i da je ovo prvi i jedini tretman odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, upravo on se pokazao kao najbolji izbor za Katarinin problem s ‘narančinom korom’.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih stanica postiže se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, i na taj način stimulira prirodno zacjeljivanje tijela kojim se stvara novi kolagen i vlakna elastina.

Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

28.000 kn / 3.716,24 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci