Bagatin Makeover Bagatin Makeover
Ana Budimir

Ana Budimir

Ana Budimir

Dobitnica makeovera “Smršavi do ljeta”

„Redovito sam vježbala i plaćala osobnog trenera, ali kile se nisu topile! Već nakon prvih par tretmana Zerona hladnim laserom primjetila sam promjene na bokovima! Presretna sam finalnim rezultatima i mojom novom figurom na koju sam izrazito ponosna!“

Zagrepčanka Ana Budimir jedna je od tri kandidatkinje koja je osvojila makeover za preoblikovanje tijela, a glavni cilj joj je bio smanjenje obujma bokova na kojima centimetri nikako nisu odlazili usprkos strogom režimu prehrane i redovitom vježbanju.

Da je na pravom putu, ova simpatična suradnica u upravljanju tržišnim rizicima se uvjerila već nakon nekoliko tretmana kada su centimetri počeli naočigled nestajati točno na mjestima na kojima je i htjela, a garderoba joj je postala prevelika.

Nakon što je završila s cijelim paketom tretmana koji su stručnjaci Poliklinike Bagatin osmislili posebno za nju, Ana je presretna zbog svoje nove linije jer je izgubila ukupno 8 kilograma i čak 11 centimetara na bokovima!

Ana je prvo prošla stručne konzultacije na kojima je dobila procjenu trenutnog zdravstvenog stanja organizma, prehrambenih navika i fizičke kondicije.

Nakon toga slijedi medicinska analiza sastava tijela uz pomoć klinički dokazanog aparata Seca mBCA 515 koji mjeri tjelesnu težinu, potkožno masno i nemasno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, indeks tjelesne mase te bazalni i aktivni metabolizam. Uz to, uzimaju se i podaci o visini, godinama, spolu i stupnju tjelesne aktivnosti, čime se precizno dijagnosticira opće stanje organizma.

Kako je Ana imala točno određen cilj – gubitak željenog broja centimetara na točno određenim mjestima – naše stručno osoblje je zaključilo kako je idealan tretman za nju onaj koji se radi uz pomoć hladnog lasera Zerona.

Laserska zraka na masnoj stanici stvara poru kroz koju se izlučuje njen sadržaj i zatim, putem limfnog sustava, izbacuje iz ogranizma. Na kraju svakog laserskog tretmana Ana je odlazila i na limfnu drenažu kako bi se potaknulo pojačano izlučivanje tekućine i toksina, a kombinacija ovih dvaju zahvata daje impresivne rezultate.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

28.000 kn / 3.716,24 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Katarina Alič

Katarina Alič

Katarina Alič

Dobitnica makeovera “Smršavi do ljeta”

„Jedna od posljedica bolesti i nekretanja bio je i celulit, zbog čega sam se odlučila prijaviti na natječaj. Promjene su vidljive odmah što mi je vratilo nadu da zaista postoji pravo rješenje za moj problem tvrdokornog celulita!“

Katarina Alič svojom je pričom sve ostavila bez riječi, a naš stručni žiri jednoglasno je odlučio kako će baš ona biti jedna od dobitnica makeovera „Smršavi do ljeta“.

Kako je zbog čak tri moždana udara koja je doživjela u posljednje dvije godine Katarina morala dugo ležati, bolest je ostavila traga i na njenoj figuri.

Nakon što je počela odlaziti na tretmane, odmah je primijetila da je nestala natečenost.

Nakon što je prošla cijeli ciklus zahvata koje su stručnjaci Poliklinike Bagatin  prilagodili njenim potrebama, Katarina je došla do vrlo konkretnih rezultata – 5 kilograma manje.

Katarina je prvo prošla temeljitu analizu stanja tijela, postojećih prehrambenih navika i trenutačnih zdravstvenih problema.

Savjetovanje započinje antropometrijskim mjerenjem tijela, a tijekom konzultacija nutricionisti dobivaju uvid u dosadašnje prehrambene navike i savjetuju kako izabrati zdravije namirnice.

Promjenom prehrambenih navika možete riješiti mnoge zdravstvene tegobe, kao i ublažiti simptome kroničnih bolesti što je u Katarininom slučaju bilo iznimno važno.

Venus Legacy radiofrekvencija posljednjih je godina postala jedan od najtraženijih zahvata za poboljšanje izgleda kože i preoblikovanje kontura tijela. S obzirom na to da se svaka osoba koja ima opuštenu kožu, celulit i masne naslage može podvrgnuti ovom tretmanu i da je ovo prvi i jedini tretman odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, upravo on se pokazao kao najbolji izbor za Katarinin problem s ‘narančinom korom’.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih stanica postiže se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, i na taj način stimulira prirodno zacjeljivanje tijela kojim se stvara novi kolagen i vlakna elastina.

Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

28.000 kn / 3.716,24 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Antonija Bakić Herceg

Antonija Bakić Herceg

Antonija Bakić Herceg

Dobitnica makeovera “Smršavi do ljeta”

„I sama sam se iznenadila kad sam vidjela prve promjene koje su bile vidljive nakon prvog tretmana, a nakon dva-tri i vrlo evidentne!“

Antonija Bakić Hercerg naš stručni žiri je osvojila paketom u kojem je poslala lutku Barbie. Antonija je otkrila kako joj veliki problem stvarao trbuščić koji je ostao nakon posljednjeg poroda, a kojeg se nikako nije uspijevala riješiti.

Nakon što je odradila sve tretmane, smršavila je 9 kilograma i smanjila svoj konfekcijski broj na željenu veličinu.

Antonija je prvo odradila personalizirane konzultacije s nutricionistkinjom koja je obavila procjenu trenutačnog zdravstvenog stanja i prehrambenih navika naše kandidatkinje, kao i razinu fizičke aktivnosti.

Na temelju dobivenih podataka se analizira i procjenjuje nutritivni status organizma te izrađuju smjernice koje pomažu u izboru optimalnih prehrambenih namirnica i fizičke aktivnosti.

Med Contour Multipower je uređaj najnovije generacije koji nekirurškim metodama preoblikuje konture tijela, uklanjanja celulit i zateže kožu tijela, ali i lica, a Poliklinika Bagatin je ovaj tretman imala u ponudi među prvima u svijetu.

Kako je riječ o bezbolnom aparativnom medicinskom zahvatu koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela, tretman Med Contour Multipower se pokazao kao najbolje rješenje za Antonijine boljke.

Već nakon samo 45 minuta koliko traje ovaj jedinstveni zahvat koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, gubi se 2,5 centimetra na tretiranom području. Ipak, za najbolje rezultate potrebno je proći ciklus od 3 do 5 tretmana. U  to se uvjerila i naša Antonija koja je centimetre počela gubiti nakon prvog tretmana, a nakon što je završila s cijelim paketom, izgubila je čak 10 centimetara u obujmu!

U čemu je tajna? Ovaj jedinstveni tretman razbija membrane masnih stanica koje se uništavaju ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Organizam ih zatim prirodnim putem izlučuje iz tijela, a limfna drenaža, koja slijedi nakon toga, dodatno pospješuje proces jer pojačano eliminira oslobođene masti, ubrzava cirkulaciju i izbacuje višak tekućine što je posebno efikasno kod celulita.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

28.000 kn / 3.716,24 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci