Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Ana Budimir

Dobitnica makeovera “Smršavi do ljeta”

„Redovito sam vježbala i plaćala osobnog trenera, ali kile se nisu topile! Već nakon prvih par tretmana Zerona hladnim laserom primjetila sam promjene na bokovima! Presretna sam finalnim rezultatima i mojom novom figurom na koju sam izrazito ponosna!“

Zagrepčanka Ana Budimir jedna je od tri kandidatkinje koja je osvojila makeover za preoblikovanje tijela, a glavni cilj joj je bio smanjenje obujma bokova na kojima centimetri nikako nisu odlazili usprkos strogom režimu prehrane i redovitom vježbanju.

Da je na pravom putu, ova simpatična suradnica u upravljanju tržišnim rizicima se uvjerila već nakon nekoliko tretmana kada su centimetri počeli naočigled nestajati točno na mjestima na kojima je i htjela, a garderoba joj je postala prevelika.

Nakon što je završila s cijelim paketom tretmana koji su stručnjaci Poliklinike Bagatin osmislili posebno za nju, Ana je presretna zbog svoje nove linije jer je izgubila ukupno 8 kilograma i čak 11 centimetara na bokovima!

Ana je prvo prošla stručne konzultacije na kojima je dobila procjenu trenutnog zdravstvenog stanja organizma, prehrambenih navika i fizičke kondicije.

Nakon toga slijedi medicinska analiza sastava tijela uz pomoć klinički dokazanog aparata Seca mBCA 515 koji mjeri tjelesnu težinu, potkožno masno i nemasno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, indeks tjelesne mase te bazalni i aktivni metabolizam. Uz to, uzimaju se i podaci o visini, godinama, spolu i stupnju tjelesne aktivnosti, čime se precizno dijagnosticira opće stanje organizma.

Kako je Ana imala točno određen cilj – gubitak željenog broja centimetara na točno određenim mjestima – naše stručno osoblje je zaključilo kako je idealan tretman za nju onaj koji se radi uz pomoć hladnog lasera Zerona.

Laserska zraka na masnoj stanici stvara poru kroz koju se izlučuje njen sadržaj i zatim, putem limfnog sustava, izbacuje iz ogranizma. Na kraju svakog laserskog tretmana Ana je odlazila i na limfnu drenažu kako bi se potaknulo pojačano izlučivanje tekućine i toksina, a kombinacija ovih dvaju zahvata daje impresivne rezultate.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

28.000 kn / 3.716,24 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci