Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Nenad*

Dobitnik makeovera Poliklinike Bagatin

„Poliklinika Bagatin ispunila je sva moja očekivanja. Oduševljen sam rezultatom, stručnim i ljubaznim osobljem i u potpunosti prijateljskim pristupom. Beskrajno sam zahvalan na potpuno novom izgledu i pogledu na život. Konačno mogu uživati u smijehu sa svojom djecom bez osjećaja srama i krivnje.“

NOVSKA, 28 godina

Nenad* dolazi iz Novske i otac je dvoje male djece. Njegov najveći problem bio je osmijeh kojeg se godinama sramio i skrivao ga u svakodnevnim situacijama. Opušteno druženje s djecom i prijateljima bila mu je jedina i najveća želja.

Stručni stomatološki tim naše Poliklinike u potpunosti je promijenio njegov život i ispunio mu životnu želju.

Njegov makeover započeo je konzultacijama sa stručnim stomatološkim timom koji se detaljno upoznao s Nenadovom* problematikom te saslušao njegove želje. Slijedila je dijagnostika – snimanje zubi ortopanom 3D koji pruža detaljan uvid u oralno zdravlje, nakon čega se odredila individualizirana terapija.

Terapija je započela vađenjem jednog zuba kojeg nije bilo moguće izliječiti, nakon čega je slijedilo endodontsko liječenje karijesom zahvaćenih zubi.

Idući korak je bilo postavljanje staklo keramičkih kolčića koji ojačavaju središnjicu zuba te bezmetalnih keramičkih krunica koje predstavljaju najčešće protetsko rješenje u slučaju funkcionalnog ili estetskog oštećenja zuba.

Ove krunice u potpunosti imitiraju boju zuba, štite ih od daljnjih oštećenja te sprečavaju moguće propadanje zuba.

Danas su zlatni standard u dentalnoj protetici zbog niza pozitivnih svojstava i karakteristika koje ostali materijali nemaju.

Druga faza rezervirana je za Straumman zubne implantate, nakon čega je bilo potrebno čekati tri mjeseca kako bi se generiralo dovoljno kosti oko implantata. Potom se na implantate postavila protetska nadogradnja te u završnoj fazi bezmetalna keramička krunica.

U suradnji s Keser Dental Studiom te uz pomoć CAD CAM tehnologije koja se upotrebljava za preciznu izradu protetskih nadomjestaka, napravljena je potpuna rekonstrukcija zubi.

Nakon ugradnje implantata, većinu oštećenih zubi nadomjestili smo s keramičkim krunicama. Keramička ili porculanska krunica protetski je nadomjestak zuba kada su prirodni zubi toliko oštećeni da plomba ne može u potpunosti nadoknaditi izgubljeni dio.

Za potpuni dojam i izjednačenost osmijeha, stručni stomatološki tim Poliklinike Bagatin odlučio je zube gospodina Nenada* izbijeliti naprednom tehnologijom Zoom White speed sustava.

Na taj smo način vratili prirodnu bjelinu zubima te u potpunosti postigli ujednačen, zdrav i lijep osmijeh. Cijelu transformaciju upotpunili smo ovim estetskim zahvatom koji je ostvario naš plan i viziju za gospodina Nenada*.

Ponosni smo na postignute rezultate i uvjereni kako će za gospodina Nenada* ova promjena značiti veseliju svakodnevnicu i općenito – sretniji život.

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Galerija

Vrijednost
Okvirna vrijednost makeovera

55.000 kn / 7.299,75 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci