Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Nataša Ban

Sudionica istraživanja oblikovanja tijela

Put je bio dug, ponekad ne baš odveć lak, ali danas nakon svih odrađenih tretmana i izgubljenih ukupno 25 kilograma sa značajno manje centimetara u trbuhu i struku (da ponovno imam struk!) više se ne bojim prijeteće vage, postala mi je nekako saveznik  u mojoj borbi.

Prije godinu dana u suradnji s tvrtkom Erchonia, koja je proizvođač Zerona hladnog lasera, stvorila se ideja da napravimo malo istraživanje na našem Zerona hladnom laseru kako bi mogli još bolje razumjeti samo djelovanje aparata te individualno prilagoditi njegovu primjenu na budućim klijentima.

Kriterij za odabir ispitanika bio je indeks tjelesne mase veći od 40 kg/m2 te uredan krvni tlak.

Odlučili smo s vama podijeliti priču naše Nataše koja je zaista ostvarila odlične rezultate!

Nataša je odradila 12 tretmana Zerona hladnog lasera od 45 minuta te nakon svakog lasera limfnu drenažu u trajanju od pola sata, a dva dana nakon tretmana Zeronom dolazila je na dodatnih pola sata limfne drenaže kako bi se potaknulo pojačano izlučivanje tekućine i toksina, a kombinacijom ova dva zahvata dobili smo izvrsne rezultate.

Zerona je prvi neinvazivni hladni laser za preoblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo, reducira celulit i zateže kožu bez negativnih nuspojava.

Prije samo početka tretmana Zeronom, Nataša je napravila laboratorijsku analizu krvi te Seca mBCA 515 medicinsku analizu sastava tijela kojom smo dobili uvid u količine masti, mišića i vode u tijelu.  Uz to, uzimaju se i podaci o visini, godinama, spolu i stupnju tjelesne aktivnosti, čime se precizno dijagnosticiralo opće stanje organizma.

Nakon razgovora o životnim i prehrambenim navikama te rezultatima trenutnog stanja, pod vodstvom nutricionistkinje koja je osmislila plan prehrane prilagođen osobno Nataši, postavio se realan cilj i krenulo u zajedničku borbu protiv nagomilanih kilograma.

Svaki tjedan pratili smo kilažu, a po završetku svih tretmana Nataša je napravila završno vađenje krvnih uzoraka i analizu sastava tijela na Seca mBCA 515 uređaju.

Posljednja mjerenja i vaganja nakon odrađenih tretmana pokazala su zavidne rezultate:

Natasa Ban - rezultati Zerona laserskog oblikovanja tijela

Nataša je izgubila čak 25 kilograma te je svoj put odlučno nastavila prema cilju i u potpunosti promijenila životne navike.

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

37.100 kn / 4.924,02 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci