Bagatin Makeover Bagatin Makeover
Branka

Branka*

Branka*

Dobitnica makeovera Poliklinike Bagatin

„Konačno se mogu slobodno smijati, bez imalo srama i bez prikrivanja! Presretna sam s rezultatom i neopisivo sam zahvalna stručnjacima Poliklinike Bagatin koji su mi omogućili ovu predivnu transformaciju jer od sada mogu samopouzdano koračati kroz život i uživati u svakom njegovom trenutku.“

Zagreb, 41 godina

Branka* dolazi iz Zagreba i majka je prekrasne kćeri, a njezin osmijeh je bio jedina prepreka k sretnom i ispunjenom životu.

Postala je stručnjak u osmišljavanju opravdanja kako uopće ne bi morala izlaziti iz kuće. Razlog? Nedostatak zubi u prvom planu te vrlo loše stanje preostalih zuba u usnoj šupljini.

Srećom, u Poliklinici Bagatin čuli smo njezin poziv u pomoć i odlučili ostvariti jednu veliku, ali ipak skromnu želju.

Njezina predivna transformacija započela je konzultacijama sa stručnim timom koji su se upoznali s problematikom i saslušali njezine želje.

Slijedila je dijagnostika – snimanje zubi ortopanom 3D koji pruža detaljan uvid u oralno zdravlje, nakon čega se određuje najoptimalnija, u potpunosti individualizirana terapija.

Nakon dijagnostike dobiven je detaljan uvid u zdravlje i definiran plan terapije. Zbog utvrđene višestruke problematike, znatnih i vrlo brojnih oštećenja zubi, terapija se morala provoditi kroz nekoliko faza.

Prva je podrazumijevala vađenje i liječenje zuba, endodontsko liječenje te ugradnju staklo keramičkih kolčića koji ojačavaju središnjicu zuba.

Nakon liječenja, u drugoj se fazi ugrađuju Straumman zubni implantati. Dentalni implantati predstavljaju najbolje rješenje za prirodan izgled i zdrave zube.

Izrađeni su od titanija i titanskih slitina koje odlikuju velika čvrstoća, mala težina te izvanredna otpornost na koroziju, što doprinosi širokoj i raznovrsnoj upotrebi.

Straumann zubni implantati ugrađuju se u čeljusnu kost na mjestu gdje nedostaju zubi te na dijelovima na kojima će biti zubna krunica, most ili odvojiva protetska nadoknada. Njihova je najveća prednost što klijentima omogućavaju da se opušteno smiju, razgovaraju i uživaju u svakodnevnim aktivnostima.

Tri mjeseca kasnije, nakon što se generiralo dovoljno kosti oko implantata, uslijedila je završna faza.

U suradnji s Keser dental studijom i najnovijom CAD/CAM tehnologijom koja se upotrebljava za preciznu izradu protetskih nadomjestaka, napravljena je potpuna rekonstrukcija zubi.

Većina oštećenih zuba gospođe Branke* nadoknađena je s keramičkim krunicama koje u potpunosti imitiraju boju zuba, štite ih od daljnjih oštećenja te sprječavaju moguće propadanje.

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Okvirna vrijednost makeovera

70.000 HRK / 9.290,60 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Nenad

Nenad*

Nenad*

Dobitnik makeovera Poliklinike Bagatin

„Poliklinika Bagatin ispunila je sva moja očekivanja. Oduševljen sam rezultatom, stručnim i ljubaznim osobljem i u potpunosti prijateljskim pristupom. Beskrajno sam zahvalan na potpuno novom izgledu i pogledu na život. Konačno mogu uživati u smijehu sa svojom djecom bez osjećaja srama i krivnje.“

NOVSKA, 28 godina

Nenad* dolazi iz Novske i otac je dvoje male djece. Njegov najveći problem bio je osmijeh kojeg se godinama sramio i skrivao ga u svakodnevnim situacijama. Opušteno druženje s djecom i prijateljima bila mu je jedina i najveća želja.

Stručni stomatološki tim naše Poliklinike u potpunosti je promijenio njegov život i ispunio mu životnu želju.

Njegov makeover započeo je konzultacijama sa stručnim stomatološkim timom koji se detaljno upoznao s Nenadovom* problematikom te saslušao njegove želje. Slijedila je dijagnostika – snimanje zubi ortopanom 3D koji pruža detaljan uvid u oralno zdravlje, nakon čega se odredila individualizirana terapija.

Terapija je započela vađenjem jednog zuba kojeg nije bilo moguće izliječiti, nakon čega je slijedilo endodontsko liječenje karijesom zahvaćenih zubi.

Idući korak je bilo postavljanje staklo keramičkih kolčića koji ojačavaju središnjicu zuba te bezmetalnih keramičkih krunica koje predstavljaju najčešće protetsko rješenje u slučaju funkcionalnog ili estetskog oštećenja zuba.

Ove krunice u potpunosti imitiraju boju zuba, štite ih od daljnjih oštećenja te sprečavaju moguće propadanje zuba.

Danas su zlatni standard u dentalnoj protetici zbog niza pozitivnih svojstava i karakteristika koje ostali materijali nemaju.

Druga faza rezervirana je za Straumman zubne implantate, nakon čega je bilo potrebno čekati tri mjeseca kako bi se generiralo dovoljno kosti oko implantata. Potom se na implantate postavila protetska nadogradnja te u završnoj fazi bezmetalna keramička krunica.

U suradnji s Keser Dental Studiom te uz pomoć CAD CAM tehnologije koja se upotrebljava za preciznu izradu protetskih nadomjestaka, napravljena je potpuna rekonstrukcija zubi.

Nakon ugradnje implantata, većinu oštećenih zubi nadomjestili smo s keramičkim krunicama. Keramička ili porculanska krunica protetski je nadomjestak zuba kada su prirodni zubi toliko oštećeni da plomba ne može u potpunosti nadoknaditi izgubljeni dio.

Za potpuni dojam i izjednačenost osmijeha, stručni stomatološki tim Poliklinike Bagatin odlučio je zube gospodina Nenada* izbijeliti naprednom tehnologijom Zoom White speed sustava.

Na taj smo način vratili prirodnu bjelinu zubima te u potpunosti postigli ujednačen, zdrav i lijep osmijeh. Cijelu transformaciju upotpunili smo ovim estetskim zahvatom koji je ostvario naš plan i viziju za gospodina Nenada*.

Ponosni smo na postignute rezultate i uvjereni kako će za gospodina Nenada* ova promjena značiti veseliju svakodnevnicu i općenito – sretniji život.

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Galerija

Vrijednost
Okvirna vrijednost makeovera

55.000 kn / 7.299,75 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci