Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Branka*

Dobitnica makeovera Poliklinike Bagatin

„Konačno se mogu slobodno smijati, bez imalo srama i bez prikrivanja! Presretna sam s rezultatom i neopisivo sam zahvalna stručnjacima Poliklinike Bagatin koji su mi omogućili ovu predivnu transformaciju jer od sada mogu samopouzdano koračati kroz život i uživati u svakom njegovom trenutku.“

Zagreb, 41 godina

Branka* dolazi iz Zagreba i majka je prekrasne kćeri, a njezin osmijeh je bio jedina prepreka k sretnom i ispunjenom životu.

Postala je stručnjak u osmišljavanju opravdanja kako uopće ne bi morala izlaziti iz kuće. Razlog? Nedostatak zubi u prvom planu te vrlo loše stanje preostalih zuba u usnoj šupljini.

Srećom, u Poliklinici Bagatin čuli smo njezin poziv u pomoć i odlučili ostvariti jednu veliku, ali ipak skromnu želju.

Njezina predivna transformacija započela je konzultacijama sa stručnim timom koji su se upoznali s problematikom i saslušali njezine želje.

Slijedila je dijagnostika – snimanje zubi ortopanom 3D koji pruža detaljan uvid u oralno zdravlje, nakon čega se određuje najoptimalnija, u potpunosti individualizirana terapija.

Nakon dijagnostike dobiven je detaljan uvid u zdravlje i definiran plan terapije. Zbog utvrđene višestruke problematike, znatnih i vrlo brojnih oštećenja zubi, terapija se morala provoditi kroz nekoliko faza.

Prva je podrazumijevala vađenje i liječenje zuba, endodontsko liječenje te ugradnju staklo keramičkih kolčića koji ojačavaju središnjicu zuba.

Nakon liječenja, u drugoj se fazi ugrađuju Straumman zubni implantati. Dentalni implantati predstavljaju najbolje rješenje za prirodan izgled i zdrave zube.

Izrađeni su od titanija i titanskih slitina koje odlikuju velika čvrstoća, mala težina te izvanredna otpornost na koroziju, što doprinosi širokoj i raznovrsnoj upotrebi.

Straumann zubni implantati ugrađuju se u čeljusnu kost na mjestu gdje nedostaju zubi te na dijelovima na kojima će biti zubna krunica, most ili odvojiva protetska nadoknada. Njihova je najveća prednost što klijentima omogućavaju da se opušteno smiju, razgovaraju i uživaju u svakodnevnim aktivnostima.

Tri mjeseca kasnije, nakon što se generiralo dovoljno kosti oko implantata, uslijedila je završna faza.

U suradnji s Keser dental studijom i najnovijom CAD/CAM tehnologijom koja se upotrebljava za preciznu izradu protetskih nadomjestaka, napravljena je potpuna rekonstrukcija zubi.

Većina oštećenih zuba gospođe Branke* nadoknađena je s keramičkim krunicama koje u potpunosti imitiraju boju zuba, štite ih od daljnjih oštećenja te sprječavaju moguće propadanje.

*pravi identitet klijenta izmijenjen je u svrhu zaštite osobnih podataka klijenta te je isti poznat Poliklinici Bagatin, a sve u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Okvirna vrijednost makeovera

70.000 HRK / 9.290,60 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci