Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Nataša Hison

NovaTV Ekstremni Makeover 2020

Izgubila sam preko 30 kilograma, a ono što nisam mogla učiniti je maknuti višak kože koji mi je stvarao veliku nelagodu. Tu je uskočio vrhunski tim dr. Dinka Bagatina, zato ja sad jedva čekam ljeto da isfuram svoju novu liniju na moru!

 

Zagreb, 41 godina

Nataša je Varaždinka koja živi u Zagrebu, ima 41 godinu i ponosna je majka troje djece. Voli trčati i vrijeme provoditi s djecom na školskim terenima igrajući košarku ili vozeći bicikl te generalno vodi aktivan način života. Tijekom tri trudnoće, skupila je višak kilograma što je bio razlog da počne s aktivnim životom tijekom kojeg je smršavila 38 kilograma u 6 godina.

Kilogrami su otišli, no višak kože na trbuhu od izgubljenih kilograma je ostao. Kroz smijeh je ispričala o ljetu i odlascima na plažu jer je uvijek nosila jednodijelne kupaće kostime. Voli se lijepo oblačiti, a s obzirom na to da radi kao administrativni tajnik, to je i vrlo poželjno. No kupovanje odjeće predstavljalo je pravu noćnu moru zbog pogleda u ogledalo i odjeće koja ne pristaje. Često se pitala zašto je uopće pokušavala skinuti kilograme jer se na „buckama“ navedeni problem ne primjećuje. Sav trud koji je ulagala u poboljšanje izgleda, jačanje mišića i dobar izgled, ostao je „skriven“ pod neželjenom kožom stoga se odlučila na Ekstremni makeover kako bi ugledala svoje mišiće na kojima vrijedno radi posljednjih godina.

Najprije su uslijedile konzultacije kod najboljeg stručnjaka, dr.sc. Dinka Bagatina, dr. med. koji je pojasnio kako je Natašin najveći problem trbušna stijenka, postojanje mnogobrojnih strija, opuštena koža i slabiji trbušni zid. Natašin primjer jedan je od tipičnih primjera ljudi koji se odluče za abdominoplastiku. Abdominoplastika ili „tummy tuck” zahvat je kojim se tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu, i to uglavnom poslije velikog povećanja tjelesne težine ili velikog gubitka iste. Višak kože i masnog tkiva u području trbuha može predstavljati, kao kod Nataše, veliko estetsko i psihičko opterećenje, ali može dovesti i do značajnih zdravstvenih poteškoća. Ako se dijetom i vježbom ne popravlja ozbiljna opuštenost mišića, posebno nakon nekoliko trudnoća, ova je metoda iznimno efikasna pa se zato Nataša za nju i odlučila.

Također, dr. Bagatin je ustvrdio da postoji i višak potkožnog masnog tkiva na bokovima i donjem dijelu leđa što znači da uz abdominoplastiku treba biti obavljena i  temeljita liposukcija trbušne stijenke, bokova i donjeg dijela leđa te je potrebno približiti ravne trbušne mišiće. Krajnji rezultat? Lijepa i ženstvena figura pješčanog sata.

Nakon zahvata, Natašine konture trbušne stijenke, bokova, donjeg dijela leđa, ali i grudi te stražnica dobili su novi oblik. Nataša nije skrivala osmijeh na licu, a jedva je čekala nastaviti s daljnjim fizičkim aktivnostima i vježbanjem kako bi postigla još bolje rezultate.

Također, u jednom od posjeta Poliklinici Bagatin, Nataša se našla u sigurnim rukama vrsne stručnjakinje Ane Mogulić na laserskoj epilaciji. Naime Natašina velika želja je ponosna šetnja plažom, a uz dobru figuru ide i laserska epilacija za trajno uklanjanje neželjenih dlačica. Redovitim dolascima dlačice je moguće reducirati i do 90 % uz pomoću vrhunskog diodnog lasera.

Nezadovoljstvo odrazom u ogledalo i kupnje dva-tri broja većeg konfekcijskog broja odjeće ostali su u Natašinoj prošlosti. S novim izgledom njeno je samopouzdanje poraslo, a sreću nije skrivala. Iznimno je zadovoljna i oduševljena Poliklinikom Bagatin i dr. Bagatinom jer se osjećala sigurno i upoznato sa svim procedurama te je izjavila kako jedva čeka ljeto da „isfura“ novu liniju.

 

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

86.500 kn / 11.480,52 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci