Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Ivana Tomić

NovaTV Ekstremni Makeover 2017

„Jako me mučio izgled mojih grudi. Izbjegavala sam plažu, badiće i uvijek sam se skrivala iza velike odjeće. Ova transformacija je za mene bila najveća životna promjena. Riječima ne mogu opisati koliko sam sretna!“

Zagreb, 36 godina

Ivana dolazi iz Zagreba, majka je dvoje djece i oduvijek je željela promijeniti izgled svojih grudi. Mi smo joj ispunili dugogodišnju želju.
Prvi korak Ivanine transformacije bile su Vectra XT 3D konzultacije s dr. Dinkom Bagatinom, specijalistom opće kirurgije i sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Nakon konzultacija i snimanja na Vectra XT 3D uređaju, doktor Dinko obavio je zahvat povećanja grudi. Povećanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled ili postiže veći volumen grudi te jedan je od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin.

Izvodi se ugradnjom implantata koji su dizajnirani tako da povećavaju male, nerazvijene grudi ili pak poslije dojenja da bi vratili i povećali volumen grudi.

U Poliklinici Bagatin koristimo isključivo implantate vodećih kompanije za proizvodnju silikonskih implantata, a riječ je o Natrelle implantatima tvrtke Allergan za koje je naša Poliklinika proglašena referentnim centrom, tj. „Allergan Medical Institute“, Mentor implantate tvrtke Johnson & Johnson, a svi se proizvode u strogo kontroliranim uvjetima.

Implantati su punjeni kohezivnim silikonskim gelom najnovije generacije, a pacijentica može birati između dva oblika implantata, anatomskog u obliku suze ili okruglog, ovisno o efektu kojeg želi postići.

Po oporavku nakon kirurškog zahvata, Ivana se uputila na pomlađivanje lica Juvederm dermalnim filerima. Hijaluronski dermalni fileri namijenjeni su tretiranju svih zona lica. Njihovim injiciranjem u kožu postiže se popunjavanje bora, ali i vraćanje izgubljenog volumena (popunjavanje obraza, naglašavanje izgubljene linije brade, podizanje kutova usana) te rehidracija kože zbog retrakcije molekula vode.

Galerija

Vrijednost
Vrijednost makeovera

36.400 kn / 4.831,11 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci