Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Gabrijela Mitić

Gabrijela Mitić

Story Makeover 2015

„Svaka žena tijekom svog života sanja o prilici da nešto promijeni na sebi. Godine nose svoje i došlo je vrijeme za ozbiljne odluke, promjene i zahvate. Nisam imala nikakvih komplikacija, nakon dva tjedna sam se vratila „normalnom“ životu, a tu prvenstveno mislim da sam nakon dva tjedna počela raditi i obavljati sve poslove kao i prije izvedenih zahvata. Sve bih ponovila, jako sam zadovoljna s rezultatima izvedenih zahvata i nije mi žao ni zbog čega. Želim se zahvaliti cijelom timu Poliklinike Bagatin, posebno mojim doktorima Dr.med. Tomici Bagatin, dr.med. Dinku Bagatinu te  dr.med. Josipu Lovriću.“

Kraljevica, 45 - udana i majka dvoje djece

Gabrijela dugi niz godina radi u administraciji u Gradu Bakru. Odlučila se na dvije operacije.

Korekcija očnih kapaka jer se već dugi niz godina bori sa spuštenim kapcima, tj. viškom kože te na uklanjanje masnog tkiva na području trbuha koji dijetama i vježbanjem nije mogla ukloniti.

Prva stanica Gabrijelinog „beauty makeovera“ bila je korekcija očnih kapaka.

S godinama koža gubi svoj elasticitet i konzistenciju, posebno u području očnih kapaka, jer je tu najtanja. Kapci polagano, ali sigurno mijenjaju svoj izgled.

Korekcija očnih kapaka jedan je od najčešćih zahvata pomlađivanja u estetskoj kirurgiji i spada u male i vrlo efikasne estetske zahvate te je u rukama iskusnog estetskog kirurga bez većeg rizika za pacijenta. Dr.med. Tomica Bagatin, renomirani maksilofacijalni kirurg izveo je zahvat na Gabrijeli, a rezultat se mogao vidjeti već nakon 14 dana kada se Gabrijela u potpunosti oporavila.

Nakon korekcije očnih kapaka Gabrijela se podvrgnula najnovijoj metodi liposukcije, poznatoj i kao VASER Lipo ultrazvučna liposukcija.

Radi se o kirurškom zahvatu za vrijeme kojeg se uklanjaju neželjene naslage masnog tkiva s određenih regija tijela, uključujući nadlaktice, leđa, trbuh, natkoljenice i bokove, stražnjicu i bedra, a sve s posljedičnim ciljem oblikovanja vaše željene konture i oblika tijela.

Gabrijela se odlučila na redukciju masnog tkiva na području gornjeg i donjeg trbuha, a rezultati samo nekoliko tjedana nakon operaciji su bili zadivljujući. Operaciju je izveo dr.med. Dinko Bagatin, vrhunski opći i plastični kirurg u suradnji s dr.med. Josipom Lovrićem, specijalistom opće kirurgije.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

43.400 kn / 5.760,17 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Tea Pavković Katić

Tea Pavković Katić

Story Makeover 2015

„Kao i svaka žena, volim svoje tijelo, no dosta sam samokritična po pitanju nekih stvari na sebi koje sam htjela promijeniti. Oduvijek, otkada znam za sebe želim se pokrenuti i promijeniti barem dio tih svojih kritičnih stavki na sebi, ali nikako da skupim hrabrosti i odlučnosti da se ohrabrim na taj potez. Isto tako, uskoro slavim svoj okrugli 40. rođendan i ovo mi je bila idealan prilika da se prijavim i da napravim nešto na sebi i za sebe, zahvaljujući ovom “Beauty makeoveru” .

Duga Resa, 40 - udana i majka jednog sina

Tea magistrica ekonomije, trenutno radi u jednoj maloj privatnoj tvrtki u marketingu. U svom pismu, koje je pristiglo na našu adresu, opisala je svoje nezadovoljstvo izgledom i funkcionalnošću nosa, oblikom svog tijela te bojom svojih zubi.

Teina želja je bila korekcija nosa, ne samo zbog estetskih razloga, već i zbog zdravstvenih.

Prvi tjedan nakon što smo joj prenijeli sretnu vijest, odradila je VECTRA 3D konzultacije s našim renomiranim specijalistom maksilofacijane kirurgije, dr.med. Tomicom Bagatin.

Nakon konzultacija dogovorila je svoj termin za anesteziološki pregled i potom za operaciju. Nakon operacije i relativno kratkog mirovanja Tea se mogla pohvaliti ljepšim izgledom nosa i uklonjenom devijacijom septuma.

Teina želja je bila i oblikovati  kritična područja na tijelu neinvazivnim tretmanima u Poliklinici Bagatin. Uz pomoć kombinacije tretmana – Zerona hladnog lasera i Med2Contour ultrazvučne terapije  izgubila je 7cm u području struka te joj se vidno smanjio celulit.

Ovi jedinstveni tretmani kombiniraju čak tri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se ultrazvučnoj terapiji, vakuum masaži i hladnoj laserskoj zraci. Sama Tea kaže da su rezultati tretmana bili vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Za kraj, naš stomatološki tim Tei je izbijelio zube uz pomoć diodnog lasera Bilolase EPIC™10 koji osigurava manju osjetljivost zubi za vrijeme, ali i nakon tretmana. Radi se o veoma popularnoj i provjerenoj metodi  koja pruža mnoge prednosti, a ujedno predstavlja i ugodniji, ali i kraći postupak za vraćanje bjeline zubima.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

32.400 kn / 4.300,22 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci

Loredana Orešković

Loredana Orešković

Story Makeover 2015

„Cijeli život osmijeh mi je rušio samopouzdanje. Vidjela sam da Poliklinika Bagatin organizira makeover, poslala sam pismo i nakon par dana poziv je uslijedio, a mojoj sreći nije bilo kraja. Oduševili su me svojim pristupom, brigom i odnosom prema pacijentu. Ispunili su sve moje želje i ja se ponovno bezbrižno smijem!“

Lovran, 47 godina – udana i majka dvoje djece

Loredana radi u Tisku 27 godina i oduvijek joj je bila želja zdrav i lijep osmijeh.

U njenom slučaju došlo je do velikog propadanja zubi pa je većinu zubi trebalo prekriti kvalitetnim keramičkim krunicama.

Njezin makeover put započeo je s digitalnim rendgenom zubi  uz pomoć Planmeca ProMax 3D.

Na Loredaninoj ortopanskoj snimci naš vrhunski oralni kirurg, dr. Krešimir Doblanović je primijetio nepravilnosti na čeljustima. Jedan zub morao se izvaditi, a ostali prekriti metal-keramičkim krunicama.

Sljedeći korak bio je izrada digitalne simulacije njezinog osmijeha s dr. med. dent. Mirnom Munitić koja je vodila i cijeli put ugradnje keramičkih krunica. Uz pomoć Romexis Smile Design sustava renomirane finske kompanije Planmeca, stomatološki tim napravio je vizualizaciju krajnjeg rezultata Loredaninog osmijeha.

Zbog velikih karijesa Loredani su preporučene keramičke krunice koje vraćaju funkcionalnost i prirodnu ljepotu osmijeha. Slijedilo je brušenje i oblikovanje zubi nakon kojeg je uzet otisak zubi prema kojem su izrađene metal- keramičke krunice koje odgovaraju njezinim potrebama i željama.

Za finalni rezultat i Loredanin osmijeh pobrinuo se dentalni laboratorij Keser dental studio, partner Poliklinike Bagatin.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

51.300 kn / 6.808,68 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci