Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Tea Pavković Katić

Story Makeover 2015

„Kao i svaka žena, volim svoje tijelo, no dosta sam samokritična po pitanju nekih stvari na sebi koje sam htjela promijeniti. Oduvijek, otkada znam za sebe želim se pokrenuti i promijeniti barem dio tih svojih kritičnih stavki na sebi, ali nikako da skupim hrabrosti i odlučnosti da se ohrabrim na taj potez. Isto tako, uskoro slavim svoj okrugli 40. rođendan i ovo mi je bila idealan prilika da se prijavim i da napravim nešto na sebi i za sebe, zahvaljujući ovom “Beauty makeoveru” .

Duga Resa, 40 - udana i majka jednog sina

Tea magistrica ekonomije, trenutno radi u jednoj maloj privatnoj tvrtki u marketingu. U svom pismu, koje je pristiglo na našu adresu, opisala je svoje nezadovoljstvo izgledom i funkcionalnošću nosa, oblikom svog tijela te bojom svojih zubi.

Teina želja je bila korekcija nosa, ne samo zbog estetskih razloga, već i zbog zdravstvenih.

Prvi tjedan nakon što smo joj prenijeli sretnu vijest, odradila je VECTRA 3D konzultacije s našim renomiranim specijalistom maksilofacijane kirurgije, dr.med. Tomicom Bagatin.

Nakon konzultacija dogovorila je svoj termin za anesteziološki pregled i potom za operaciju. Nakon operacije i relativno kratkog mirovanja Tea se mogla pohvaliti ljepšim izgledom nosa i uklonjenom devijacijom septuma.

Teina želja je bila i oblikovati  kritična područja na tijelu neinvazivnim tretmanima u Poliklinici Bagatin. Uz pomoć kombinacije tretmana – Zerona hladnog lasera i Med2Contour ultrazvučne terapije  izgubila je 7cm u području struka te joj se vidno smanjio celulit.

Ovi jedinstveni tretmani kombiniraju čak tri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se ultrazvučnoj terapiji, vakuum masaži i hladnoj laserskoj zraci. Sama Tea kaže da su rezultati tretmana bili vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Za kraj, naš stomatološki tim Tei je izbijelio zube uz pomoć diodnog lasera Bilolase EPIC™10 koji osigurava manju osjetljivost zubi za vrijeme, ali i nakon tretmana. Radi se o veoma popularnoj i provjerenoj metodi  koja pruža mnoge prednosti, a ujedno predstavlja i ugodniji, ali i kraći postupak za vraćanje bjeline zubima.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

32.400 kn / 4.300,22 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci