Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Gabrijela Mitić

Story Makeover 2015

„Svaka žena tijekom svog života sanja o prilici da nešto promijeni na sebi. Godine nose svoje i došlo je vrijeme za ozbiljne odluke, promjene i zahvate. Nisam imala nikakvih komplikacija, nakon dva tjedna sam se vratila „normalnom“ životu, a tu prvenstveno mislim da sam nakon dva tjedna počela raditi i obavljati sve poslove kao i prije izvedenih zahvata. Sve bih ponovila, jako sam zadovoljna s rezultatima izvedenih zahvata i nije mi žao ni zbog čega. Želim se zahvaliti cijelom timu Poliklinike Bagatin, posebno mojim doktorima Dr.med. Tomici Bagatin, dr.med. Dinku Bagatinu te  dr.med. Josipu Lovriću.“

Kraljevica, 45 - udana i majka dvoje djece

Gabrijela dugi niz godina radi u administraciji u Gradu Bakru. Odlučila se na dvije operacije.

Korekcija očnih kapaka jer se već dugi niz godina bori sa spuštenim kapcima, tj. viškom kože te na uklanjanje masnog tkiva na području trbuha koji dijetama i vježbanjem nije mogla ukloniti.

Prva stanica Gabrijelinog „beauty makeovera“ bila je korekcija očnih kapaka.

S godinama koža gubi svoj elasticitet i konzistenciju, posebno u području očnih kapaka, jer je tu najtanja. Kapci polagano, ali sigurno mijenjaju svoj izgled.

Korekcija očnih kapaka jedan je od najčešćih zahvata pomlađivanja u estetskoj kirurgiji i spada u male i vrlo efikasne estetske zahvate te je u rukama iskusnog estetskog kirurga bez većeg rizika za pacijenta. Dr.med. Tomica Bagatin, renomirani maksilofacijalni kirurg izveo je zahvat na Gabrijeli, a rezultat se mogao vidjeti već nakon 14 dana kada se Gabrijela u potpunosti oporavila.

Nakon korekcije očnih kapaka Gabrijela se podvrgnula najnovijoj metodi liposukcije, poznatoj i kao VASER Lipo ultrazvučna liposukcija.

Radi se o kirurškom zahvatu za vrijeme kojeg se uklanjaju neželjene naslage masnog tkiva s određenih regija tijela, uključujući nadlaktice, leđa, trbuh, natkoljenice i bokove, stražnjicu i bedra, a sve s posljedičnim ciljem oblikovanja vaše željene konture i oblika tijela.

Gabrijela se odlučila na redukciju masnog tkiva na području gornjeg i donjeg trbuha, a rezultati samo nekoliko tjedana nakon operaciji su bili zadivljujući. Operaciju je izveo dr.med. Dinko Bagatin, vrhunski opći i plastični kirurg u suradnji s dr.med. Josipom Lovrićem, specijalistom opće kirurgije.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

43.400 kn / 5.760,17 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci