Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Loredana Orešković

Story Makeover 2015

„Cijeli život osmijeh mi je rušio samopouzdanje. Vidjela sam da Poliklinika Bagatin organizira makeover, poslala sam pismo i nakon par dana poziv je uslijedio, a mojoj sreći nije bilo kraja. Oduševili su me svojim pristupom, brigom i odnosom prema pacijentu. Ispunili su sve moje želje i ja se ponovno bezbrižno smijem!“

Lovran, 47 godina – udana i majka dvoje djece

Loredana radi u Tisku 27 godina i oduvijek joj je bila želja zdrav i lijep osmijeh.

U njenom slučaju došlo je do velikog propadanja zubi pa je većinu zubi trebalo prekriti kvalitetnim keramičkim krunicama.

Njezin makeover put započeo je s digitalnim rendgenom zubi  uz pomoć Planmeca ProMax 3D.

Na Loredaninoj ortopanskoj snimci naš vrhunski oralni kirurg, dr. Krešimir Doblanović je primijetio nepravilnosti na čeljustima. Jedan zub morao se izvaditi, a ostali prekriti metal-keramičkim krunicama.

Sljedeći korak bio je izrada digitalne simulacije njezinog osmijeha s dr. med. dent. Mirnom Munitić koja je vodila i cijeli put ugradnje keramičkih krunica. Uz pomoć Romexis Smile Design sustava renomirane finske kompanije Planmeca, stomatološki tim napravio je vizualizaciju krajnjeg rezultata Loredaninog osmijeha.

Zbog velikih karijesa Loredani su preporučene keramičke krunice koje vraćaju funkcionalnost i prirodnu ljepotu osmijeha. Slijedilo je brušenje i oblikovanje zubi nakon kojeg je uzet otisak zubi prema kojem su izrađene metal- keramičke krunice koje odgovaraju njezinim potrebama i željama.

Za finalni rezultat i Loredanin osmijeh pobrinuo se dentalni laboratorij Keser dental studio, partner Poliklinike Bagatin.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

51.300 kn / 6.808,68 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci