Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Martina Veić

NovaTV Ekstremni Makeover 2017

„Godinama sam maštala o ravnom trbuhu kojeg ću moći pokazivati bez srama i želja mi se konačno ostvarila. Presretna sam!“

Zagreb, 40 godina

Prvi korak Martinine transformacije bile su VECTRA XT 3D konzultacije s dr. Dinkom Bagatinom, specijalistom opće kirurgije i sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Nakon konzultacija i snimanja na Vectra XT 3D uređaju, doktor Dinko obavio je zahvate abdominoplastike i VASERlipo ultrazvučne liposukcije kojima je uklonio višak kože na Martininom trbuhu.

Abdominoplastika ili „tummy tuck“ kirurški je zahvat uklanjanja viška kože koji ženama često predstavlja estetski i psihološki problem. Ovaj zahvat namijenjen je osobama s opuštenim trbušnim mišićima i kožom koja ne može povratiti svoj normalni tonus.

Idealna nadopuna ovom popularnom kirurškom zahvatu je VASERlipo ultrazvučna liposukcija u kojem kirurg uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih regija tijela.

Uključujući vrat, nadlaktice, gornji i donji dio leđa, trbuh, natkoljenice i kukove, stražnjicu, vanjsku i unutrašnju stranu bedara, a sve s posljedičnim ciljem oblikovanja vaše željene konture i oblika tijela.

Po oporavku nakon kirurškog zahvata, Martina se uputila na Med Visage tretmane pomlađivanja lica.

Med Visage je tretman pomlađivanja lica koji trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je, također, i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled.

Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je i nadimak ‘nekirurški Face Lifting’.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

47.500 kn / 6.304,33 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci