Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Ivana Jurčević Gadže

NovaTV Ekstremni Makeover 2017

“Oduvijek me mučio izgled mojih grudi, nisam se osjećala ugodno i samouvjereno. Nakon transformacije osjećam se ženstveno, privlačno i sretno. Jedva sam dočekala ljeto i novi kupaći!”

Zagreb, 37 godina

Ivana dolazi iz Zagreba, majka je dvoje djece i oduvijek je željela promijeniti izgled svojih grudi. Mi smo joj ispunili dugogodišnju želju.

Prvi korak Ivanine transformacije bile su Vectra XT 3D konzultacije s dr. Dinkom Bagatinom, specijalistom opće kirurgije i sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Nakon konzultacija i snimanja na Vectra XT 3D uređaju, doktor Dinko obavio je zahvat povećanja grudi. Povećanje grudi kirurška je metoda kojom se poboljšava izgled ili postiže veći volumen grudi te jedan je od najčešćih zahvata u Poliklinici Bagatin.

Izvodi se ugradnjom implantata koji su dizajnirani tako da povećavaju male, nerazvijene grudi ili pak poslije dojenja da bi vratili i povećali volumen grudi.

U Poliklinici Bagatin koristimo isključivo implantate vodećih kompanije za proizvodnju silikonskih implantata, a riječ je o Natrelle implantatima tvrtke Allergan za koje je naša Poliklinika proglašena referentnim centrom, tj. „Allergan Medical Institute“, Mentor implantate tvrtke Johnson & Johnson, a svi se proizvode u strogo kontroliranim uvjetima.

Implantati su punjeni kohezivnim silikonskim gelom najnovije generacije, a pacijentica može birati između dva oblika implantata, anatomskog u obliku suze ili okruglog, ovisno o efektu kojeg želi postići.

Po oporavku nakon kirurškog zahvata, Ivana se uputila na Med Visage tretman za lifting lica.

Med Visage je tretman pomlađivanja lica koji trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je, također, i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled.

Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je i nadimak ‘nekirurški Face Lifting’.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

34.200 kn / 4.539,12 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci