Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Jelena Nenadić

NovaTV Ekstremni Makeover 2017

“Zadnjih 5 godina mučio me izgled mog trbuha koji se nikad nije vratio u prvobitno stanje nakon trudnoće. Sram i osjećaj nezadovoljstva su grozni. Nakon transformacije osjećam se sretno, ispunjeno i privlačno. Dani skrivanja na plaži su iza mene!”

Split, 31 godina

Jelena dolazi iz Splita, mlada je majka dvoje djece. Zadnjih 5 godina nezadovoljna je svojim izgledom, posebno trbuhom nakon dvije trudnoće.

Prvi korak velike Jelenine transformacije bile su VECTRA XT 3D konzultacije s dr. Dinkom Bagatinom, specijalistom opće kirurgije i sub. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Nakon konzultacija i snimanja na Vectra XT 3D uređaju, doktor Dinko obavio je zahvate abdominoplastike i VASERlipo ultrazvučne liposukcije kojima je uklonio višak kože na Jeleninom trbuhu.

Abdominoplastika ili „tummy tuck“ kirurški je zahvat uklanjanja viška kože koji ženama često predstavlja estetski i psihološki problem. Ovaj zahvat namijenjen je osobama s opuštenim trbušnim mišićima i kožom koja ne može povratiti svoj normalni tonus.

Idealna nadopuna ovom popularnom kirurškom zahvatu je VASERlipo ultrazvučna liposukcija u kojem kirurg uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih regija tijela.

Uključujući vrat, nadlaktice, gornji i donji dio leđa, trbuh, natkoljenice i kukove, stražnjicu, vanjsku i unutrašnju stranu bedara, a sve s posljedičnim ciljem oblikovanja vaše željene konture i oblika tijela.

Po oporavku nakon kirurškog zahvata, Jelena se uputila na laserske tretmane uklanjanja dlačica.

Lasersko uklanjanje dlaka medicinski je postupak u kojem se diodnim laserom, koji stvara intenzivno pulsirajuću zraku točno određene valne dužine (810 + 940 nm), uklanjaju neželjene dlačice. Nakon samo nekoliko tretmana Jelena je zaboravila na bolne procese uraslih dlaka s kojima je vodila dugogodišnju bitku.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

42.400 kn / 5.627,45 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci