Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Marija Džojić

NovaTV Ekstremni Makeover 2017

“Rođena sam s rascjepom nepca i usne i cijeli sam život sanjala o promjeni izgleda. Doktor Tomica Bagatin je ostvario sve što sam si oduvijek željela! Od sada kroz život idem samo s osmijehom kojeg ponosno nosim. Nema sretnije osobe od mene!”

Orašje, 24 godine

Mlada studentica Marija svoju fantastičnu transformaciju započela je Vectra XT 3D konzultacijama s doktorom Tomicom Bagatinom, specijalistom maksilofacijalne kirurgije te subspecijalistom plastične kirurgije glave i vrata.

 

Pomoću fotosimulatora dobili smo simulaciju krajnjeg rezultata, odnosno izgleda nakon dugo željenog estetskog zahvata.
Rascjepi usne i nepca jedna su od najčešćih urođenih malformacija u području glave i vrata. U našem jeziku uobičajeni su ružni nazivi “zečja usna” za rascjep usne i “vučje ždrijelo” za rascjep nepca. Marija je rođena s rascjepom, zbog svoga estetskoga izgleda te narušenih funkcija, ponajprije govora, na određeni način u društvu bila je obilježena kroz život.

Operacija se izvodi u općoj anesteziji što znači da se spava tijekom operativnog zahvata. Liječenjem rascjepa se nastoji ispraviti rascjepom promijenjeni anatomski oblici i uspostaviti normalna funkcija rascjepljene orofacijalne regije.

Drugi korak Marijine transformacije bilo je oblikovanje tijela pomoću popularnog Med Contour Multipower tretmana.

Med Contour Multipower je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji i nasljednik svjetski poznatog Med2Contour tretmana, koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela – uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela.

Marija je uz pomoć ovog popularnog tretmana izgubila čak 7 kilograma! Njezin put mršavljenja pratila je magistra nutricionizma Petra Pažin koja je pomoću Styku 3D skeniranja obujma tijela pratila njezine rezultate od početka do kraja.

Styku je revolucionarni 3D skener koji pruža stvaran prikaz tijela, detaljan sastav tijela i podatke mjerenja pojedinaca.

Stvara izuzetno točan 3D model i pruža stotine preciznih tjelesnih mjera u svega nekoliko sekundi. Klijenti mogu vidjeti točne svoje mjere struka, bokova, grudi, bedara.

Galerija

Povezani članci