Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Blog

Na vašim malim ekranima kreće još jedna sezona ekstremnih makeovera, odnosno, velikih životnih transformacija pet žena u suradnji Poliklinike Bagatin i televizijske kuće Nova TV.

Poliklinika Bagatin u novoj sezoni ekstremnih makeovera

Na vašim malim ekranima kreće još jedna sezona ekstremnih makeovera, odnosno, velikih životnih transformacija pet žena u suradnji Poliklinike Bagatin i televizijske kuće Nova TV.

Ekstremni makeover prilog je u emisiji In Magazin koji se sezonski emitira na Novoj TV. Poliklinika Bagatin, pod vodstvom doktora Tomice i Dinka Bagatina, sudjeluje u Ekstremnim makeoverima od samih početaka emitiranja. Naša je želja odabranim kandidatkinjama omogućiti priliku za novi početak, dati im nadu, riješiti ih nekog velikog kompleksa, možda i boli, vratiti im osmijeh na lice te onaj osjećaj zadovoljstva samom sobom. Misija ekipe Nove TV, pak, je predstaviti životne priče dobitnica na jedan poseban, osjećajan i prihvatljiv način, pratiti njihov put promjene i na kraju svima nama i gledateljima pokušati prenijeti tu njihovu emociju i sreću postignutim rezultatom.

 

Nova TV ekstremni makeover

 

Ove sezone pratite pet velikih životnih transformacija nastalih uspješnom suradnjom vrhunskih stručnjaka Poliklinike Bagatin i odabranih kandidatkinja.

Problemi naših kandidatkinja u ovoj sezoni bili su specifične prirode. Svaka od njih zračila je na svoj prekrasan način, pričala svoju bogatu životnu priču, no svaka od njih imala je i svojevrsni ‘teret’ koji je potajno nosila i koji ju je mučio. Ono što im je svima zajedničko je ogromna želja za poboljšanjem izgleda i za pozitivom promjenom života.

Magdalena, Željka, Ana, Mateja i Dragana ovogodišnje su heroine koje ćete imati priliku pratiti na malim ekranima u svim fazama, od upoznavanja pa sve do ostvarenja njihovih želja.

 

Nova TV ekstremni makeover

Naše je najveće zadovoljstvo što smo im, pomoću određenih zahvata i tretmana, vratili samopouzdanje, zadovoljstvo i veseli duh što ćete, nadamo se, primijetiti na njihovom novom ‘ja’. Izuzetno smo ponosni na njihovu hrabrost i odvažnost, ali i na članove njihovih obitelji koji su im bila neizmjerna podrška, a iskreno, i nama su posebno prirasli srcu.

Pratite njihove rezultate jer su zaista, kao i naše dobitnice, zapanjujući, impresivni i inspirativni.

Sve kandidatkinje i njihove priče pratite i na našoj posebnoj web stranici za sve makeover dobitnice na www.bagatin-makeover.hr, na našem Facebook profilu te u tjednim emisijama IN magazina na Novoj TV – srijedom i četvrtkom, idućih pet tjedana!

Comments are closed.