Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Blog

Nova sezona Ekstremnih makeovera

Pet velikih životnih transformacija uz pomoć vrhunskih stručnjaka Poliklinike Bagatin

Ekstremni-makeoveri

Poliklinika Bagatin je pod stručnim nadzorom estetskih kirurga Dinka i Tomice Bagatina, započela novu sezonu emitiranja Ekstremnog makeovera, priloga u emisiji In Magazin. U suradnji s Novom TV omogućili smo običnim ženama, iz svih sfera života te raznih dijelova zemlje, da poboljšaju svoj izgled i u potpunosti pozitivno promijene svoj život.

Ekstremni makeover je prilog In Magazina Nove TV u kojem Poliklinika Bagatin već dugi niz godina ponosno sudjeluje, te se može pohvaliti da je medicinska ustanova s najvećim brojem dobitnica i najvećim brojem odrađenih operacija u ovoj popularnoj emisiji.

Od samih početaka, želja tvoraca emisije bila je predstaviti životne priče na jedan posebno etički, osjećajan i prihvatljiv način, a mi smatramo kako su ti ciljevi čak i nadmašeni.

Posebno nas veseli podatak da smo kroz ovu suradnju uspješno promijenili živote čak 50 dobitnica, te odradili više od 125 operativnih zahvata.

Marija, Jelena, Ivana J. G. , Ivana T. i Martina naše su ovogodišnje dobitnice Ekstremnog makeovera. I u ovoj sezoni imat ćete priliku pratiti njihov makeover put od samog početka do ostvarenja svih snova i želja. Ponosni smo na njihove velike transformacije i sretni što smo im pružili pomoć u svladavanju životnih prepreka i izazova.

Marija Džojić - Ivana Tomić - Jelena Nenadić - Martina Veić - Ivana Jurčević Gadže
Sve kandidatkinje i njihove priče pratite na našoj posebnoj web stranici za sve makeover dobitnice na www.bagatin-makeover.hr, na našem Facebook profilu te u tjednim emisijama IN magazina na Novoj TV – utorkom i srijedom, idućih pet tjedana!

Comments are closed.