Bagatin Makeover Bagatin Makeover
Martina Grabovac

Martina Grabovac

Martina Grabovac

NovaTV Ekstremni Makeover 2016

„Moj najveći problem oduvijek je bio moj osmijeh. Obožavam se smijati, a morala sam ga skrivati u javnosti jer nisam htjela da ga itko vidi i primijeti. San mi je bio da se slobodno smijem i uživam u vlastitoj sreći bez razmišljanja. Beskrajno sam vam zahvalna na tome i sve bih opet ponovila!“

Zagreb, 39 godina

Martina Grabovac dolazi iz Zagreba i ima 39 godina. Njen najveći problem je bio njen osmijeh.  Oduvijek je skrivala svoje zube u javnosti jer nije htjela da ih netko vidi, a pošto je uvijek nasmijana i dotjerana, velika joj je želja bila da se to promijeni.

Stomatološki tim naše Poliklinike joj je ispunio želju i u suradnji s partnerom Keser Dental Studio napravio makeover bezmetalnim keramičkim krunicima.

Nakon liječenja nekoliko zubi, čišćenja kamenca i pjeskarenja, prvo što je Martina napravila u suradnji s našom specijalisticom protetike je Smile Design – dizajniranje osmijeha.

Ova metoda podrazumijeva računalni prikaz budućih zubi na osnovu fotografija i modela postojećih. Martina je u proces bila potpuno uključena, počevši od izražavanja želja do analize predviđenog rješenja. Ovaj način znači kompletnu vizualizaciju procesa čime se dobiva mogućnost procijeniti jeste li zadovoljni s formom, veličinom i bojom budućih zubi.

Na sljedećem dolasku stomatologinja je Martini izbrusila i oblikovala te nakon uzimanja otiska, postavila privremenu krunicu.

Već nakon nekoliko dana Martina je dobila potpuno novi osmijeh s bezmetalnim keramičkim krunicama.

Bezmetalna keramika za zubne krunice je preporuka za izradu zubnih navlaka koje su okružene prirodnim zubima, kao što je i slučaj kod Martine. Najčešće se koriste dva izrazito zahvalna materijala koja daju najbolje rezultate, posebice kada se navlaka za zube postavlja na izbrušene prirodne zube kod zahvata na prednjim zubima. Materijal izbora je potpuna bezmetalna keramika (emax) ili cirkon keramika.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

30.000 kn / 3.981,68 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci