Bagatin Makeover Bagatin Makeover

Anamarija Lozer Knapić

Anamarija Lozer Knapić

Dobitnica Story makeovera

‘Osjećam se neopisivo dobro! Ostvarili su mi se snovi koje se nisam ni usudila sanjati. Ovo je novi početak mojeg života! Uz podršku cijelog tima Poliklinike Bagatin, njihovu stručnost, pozitivnu energiju i simpatičnost sve je bilo lako. Oni su svoj dio odradili vrhunski, sada je moj red održavati liniju pravilnom prehranom i redovitim vježbanjem, a pogled u ogledalo najveća mi je motivacija. ‘

Zagreb, 35 godina

Anamarijinoj zavidnoj transformaciji možda je najviše doprinosa dao plastični i rekonstruktivni kirurg dr. Dinko Bagatin. Nakon konzultacija i snimanja na Vectra XT 3D uređaju, doktor Dinko obavio je zahvate abdominoplastike i VASERlipo ultrazvučne liposukcije kojima je uklonio višak kože na Anamarijinom trbuhu.

High Definition Sculptingom tijela dodatno je oblikovao druge dijelove tijela, poput stražnjice, i time joj povećao volumen.

Po oporavku uputila se na tretmane Zerona hladnim laserom i Med Contour Multipowerom kojima je dodatno oblikovala svoje tijelo i ostvarila savršenu tjelesnu figuru, pod budnim okom voditeljice Centra za oblikovanje tijela Kristine Ukalović.

Trudnoća je ostavila traga i na Anamarijinim zubima. Zbog nedostatka nekoliko prednjih zubi te vrlo lošeg stanja preostalih zuba, prestala se smijati i družiti.

Zahvaljujući dentalnom timu i doktorici Mirni Munitić, dobila je novu priliku. Osmijeh joj je, nakon procesa liječenja, vraćen pomoću implantata, čak 13 keramičkih krunica i Zoom izbjeljivanja. Završnu notu njezinu licu dali su nježni tretmani za pomlađivanje te hijaluronski dermalni fileri kojima je doktor Tomica Bagatin završio ovaj makeover.

Galerija

Full ikona_400x400px_Novac_priprema_2
Vrijednost makeovera

100.000 kn / 13.272,28 €

Fiksni tečaj konverzije iznosi 7,53450 kn za 1 €.

Povezani članci